En pålitlig partner för din kommunikation - även i svåra tider

Liana Technologies har lösningarna som förenkla din kommunikation. Med verktyg som är både enkla och snabba att använda är du även rustad för kriskommunikation.

E-postmarknadsföring: Nå dina målgrupper via e-post och SMS

Med vårt nyhetsbrevsverktyg kan du på ett tillförlitligt sätt nå dina målgrupper via e-post och SMS. Responsiva mallar anpassade till din företags design och ett brett utbud av designalternativ via dra & släpp-redigeraren hjälper dig att få ditt meddelande. Skicka nyhetsbrev med optimal leverans för din interna eller externa kommunikation via e-post eller SMS. En kontohanterare hjälper dig att komma igång.

  • Inga startavgifter
  • Skicka nyhetsbrev gratis till upp till 20 000 prenumeranter under två månader*
  • Få 25% rabatt och betala sedan endast 740sek per månad istället för 990sek för vårt Businesspaket

Erbjudandet inkluderar: gratis installation och individuell justering av mallen (normalt pris 8000 sek), obegränsat antal nyhetsbrev till en databas av max. 20 000 prenumeranter (större fraktvolym mot en extra kostnad), teknisk support.

*När ett årsavtal ingås, uppsägningstid 3 månader

PR & mediebevakning:
Kommunicera aktivt och håll dig uppdaterad

Våra verktyg för pressmeddelanden och mediebevakning är snabba och enkla att använda. Skicka dina pressmeddelanden online till kontinuerligt uppdaterade journalistdatabaser på bara några minuter. Var alltid uppdaterad om utvecklingen i den aktuella situationen och se hur dina konkurrenter agerar. Spåra nyheter med dagliga rapporter eller realtidsrapporter via e-post eller mobilaviseringar.

  • Skicka gratis pressmeddelanden under en månad*

​​​​​​​Erbjudandet inkluderar: Obegränsad sändning av pressmeddelanden till aktuella databaser, onlinebevakning, bevakning av sociala medier och teknisk support.

* När ett årsavtal tecknas, uppsägningstid 3 månader

Behöver du hjälp med din kommunikation?

Om du inte har tillräckligt med tid, personal eller brist på andra resurser hjälper Lianas serviceteam gärna till. Liana@Services kan hjälpa dig att skapa och skicka nyhetsbrev och ställa in landningssidor. Vi tillhandahåller kraftfull medieanalys för att mäta din kommunikation med hjälp av olika indikatorer och hjälper till att förbättra din webbplats synlighet genom sökmotoroptimering och betald annonsering. Fråga våra experter så berättar vi mer!

Boka demo med en av våra experter