Gå till huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till sidfotmenyn
Lianas e-handelsplattforms gränssnitt

Effektivisera ditt företags e-handel med rätt plattform

LianaCommerce är en helt automatiserad och skalbar e-handelsplattform för enkel hantering av produktkataloger i olika storlekar. Det stora antalet integrationer med olika betalnings- och logistiksystem ger er som företag friheten att anpassa och välja funktioner som passar för just din e-handel. LianaCommerce är enkel att använda och kräver inga kunskaper inom programmering

Välj e-handelslösning efter behov

Vår e-handelsplattform är perfekt för B2C-handlare och ger även en mångsidig lösning för B2B-handlare. Liana®Cloud Commerce är fullt skalbar vilket innebär att du kan bygga ut och växa e-handelsplattformen i takt med att du växer din affär. Systemet är också enkelt att distribuera och erbjuder funktioner som är anpassningsbara.

Fokusera på att bygga långsiktiga kundrelationer

Dina kunder letar efter en långsiktig partner som dom kan bygga upp en kundrelation med. Några av de funktion i vår e-handelsplattform som hjälper dig att uppnå detta är kundspecifika priser (brutto, netto och moms), sammanställda inköpslistor och möjligheten att använda gamla beställningar som mallar.

Effektivisera köpprocessen i din e-handel

Vårt B2B-beställningssystem är utformat för att göra inköpsprocessen så enkel och snabb som möjligt. Grossistpriser och minimum beställningar lockar till merförsäljning. En komplett kundvagn och snabb shopping från förlagda inköpslistor kommer att effektivisera och påskynda köpprocessen. LianaCommerce håller alltid din onlinebutik uppdaterad i realtid så att du kan koppla av låta dina kunder kan shoppa dygnet runt.

En illustration av en e-handelsplattform och analys för större kanaler

Nå ut till nya kunder med en sökmotoroptimerad webbshop

Nu för tiden söker de allra flesta efter information om produkter och tjänster online. För att hjälpa våra kunder att vara konkurrenskraftiga och få en hög sökmotorrankning har LianaCommerce plattform många SEO-funktioner och möjliggör enkel optimering.

Liana e-handelsplattform på mobilenhet

Mobilvänlig webbshop

Oavsett om du har B2B-kunder som huvudsakligen söker information med sina mobila enheter eller B2C-kunder som handlar på språng kräver en framgångsrik onlinebutik en mobilvänlig plattform för att skapa en positiv användarupplevelse oavsett enhet. Liana®Cloud Commerce skalar till mobilanvändning och förbättrar användarupplevelsen.

Example of Liana ecommerce customer management UI

Förbättra din kundservice och hantera dina återförsäljare

Alternativet att logga in som användare erbjuder kundservice och återförsäljare möjligheten att använda det intuitiva användargränssnittet för LianaCommerce istället för det mer komplexa backend-verktyget. Användare kan hanteras enkelt och säljaren rapporter ger dig all information du behöver veta.

Ha de viktigaste integrationerna på plats

Vår e-handelsplattform har ett stort antal integrationer relaterade till marknadsförin, finansiella transaktioner och logistik. Vårt kompetenta utvecklingsteam är alltid redo att lägga till nya integrationer. Det ERP-system du använder kan sömlöst integreras med din butik via Flashnode eller vårt REST API.

Illustration av LianasCommerce integrationer
Förstoringsglas och stigande trendlinje

Priser och lagerstatus uppdaterade i realtid

REST API hanterar synkronisering av kunder, användare, kundspecifika prislistor och priser varje natt och synkroniserar ordrar och lager praktiskt taget i realtid.
En bild av ett jordklot ovanför en handflatan

Expandera internationellt

Olika språkversioner av din onlinebutik samt alternativet att välja mellan olika valutor och landsspecifika frakt- och betalningsmetoder hjälper dig och ditt företag att expandera till internationella marknader.
Ett enkelt användargränssnittsobjekt

Fokusera på ditt företag och lämna kodningen till oss

LianaCommerce användargränssnitt är utformat för att göra det så enkelt som möjligt för e-handelsmarknaden. Shoppinglistor kan laddas upp som Excel-filer, laddas ner som PDF-filer och beställningar kan enkelt överföras till ordersystemet.

Snapshot från LianaCommerce webbshop

Vi hjälper dig start upp din webbshop

B2B e-handelsplattformen eller B2C-webshop - Vi kan enkelt och snabbt skapa en onlinebutik baserad på en färdig mall och samtidigt låta layouten återspegla ditt företags image. Våra butiker är sökmotoroptimerade med en konverteringsoptimerad kundvagn. Snabba och dynamiska produktlistor hjälper dina kunder att fatta köpbeslut. Kampanjer kan användas för merförsäljning och korsförsäljning, shopping cart reminders hjälper dig att i ro i hamn försäljningen.

Intresserad av att lära dig mer om e-handelslösningen?

Lär känna LianaCommerce bättre genom att kontakta oss för en demo.
Låt en av våra experter visa dig fördelarna med lösningen.

Boka kostnadsfri demo

Liana®Cloud - din technology stack för ditt marknadsföringsteam

Liana®Cloud erbjuder rätt lösningar för alla dina digitala marknadsförings- och kommunikationsbehov. Alla Liana®-verktyg är integrerade med varandra och kan anpassas efter dina individuella marknadsföringsbehov. Stärk ditt kommunikations- och marknadsföringsteam med Liana®Cloud-plattformen och ta din datadriven marknadsföring till nästa nivå!

Liana®Cloud