Mediebevakning

LianaMonitor™ - bevaka varumärkets synlighet i medier och rykte online

LianaMonitor™ - bevaka varumärkets synlighet i medier och rykte online Jaana Nuottanen Mina dagar är mycket hektiska och därför är det omöjligt att hålla mig uppdaterad om allt som händer inom vår bransch. Med hjälp av ett mediebevakningsverktyg får jag en enkel tillgång till dessa nyheter och kan bedöma var och när vår hjälp behövs mest. Jaana Nuottanen Verksamhetsledare, KoL

LianaMonitor™ bevakar ett stort antal journalistiska online medier, bloggar, diskussionsforum och sociala medier dygnet runt. Med hjälp av tjänsten kan företag enkelt i realtid spåra diskussioner som är relevanta för deras varumärke.

Kontakta oss och fråga mer

Hitta relevanta online-diskussioner

Hitta relevanta online-diskussioner

Bevaka varumärkets synlighet i medier och avgör effektivitet av din digitala kommunikation

Med LianaMonitor kan man automatisera bevakning av online och sociala medier och på så sätt ha mer tid på sig att bygga varumärket och bättre kundrelationer.

  • Tjänsten samlar in data från olika online-kanaler på ett ställe och ger användaren en enkel tillgång till denna information.
  • Med vår enkla sökfunktion kan du snabbt söka efter relevanta nyheter och diskussioner utan att använda mycket tid på olika sökmotorer.
  • Du kan beställa bevakningsrapporter direkt i inboxen.
  • Vi erbjuder dig en skräddarsydd mediebevakningslösning med lokal support och personlig rådgivning.

Enkelt och effektivt mediebevakningsverktyg

Enkelt och effektivt mediebevakningsverktyg

Spåra relevanta nyheter och online-diskussioner i realtid

Det användarvänliga gränssnittet är den viktigaste funktionen i LianaMonitor. Användaren kan enkelt se bevakningsresultaten och läsa intressanta nyheter var som helst, när som helst och med vilken enhet som helst. Verktygets analysfunktioner hjälper dig analysera Big Data och skapa visuella grafer om företagets mediesynlighet. Alla rapporter är naturligtvis mobilvänliga och har responsiv design.

Bra kundservice och din lokala kontaktperson

Bra kundservice och din lokala kontaktperson

Vi tycker att bra kundservice är väsentligt. För att komma igång så får du en kostnadsfri genomgång av LianaMonitor.

I början av vårt samarbete får du din egen kontaktperson som kartlägger dina behov så att tjänsten kan skräddarsys enligt dina krav och önskemål. Om ni behöver mer hjälp med verktyget så kommer vi gärna att ordna den för er!

Blev du intresserad?

Blev du intresserad?

Vill du bevaka ditt företags synlighet i medier och analysera effektivitet av din digitala kommunikation? Kontakta oss och låt oss diskutera om en lösning som passar just dig.

Vår mediebevakningstjänst är perfekt för alla företag och organisationer oavsett storlek och bransch. Att följa vad som sägs om ditt varumärke online är ett pålitligt sätt att mäta hur effektiv din digitala kommunikation är. Kontakta oss så kommer vi överens om en bra lösning som passar just dina behov.

Kontakta oss