Gå till huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till sidfotmenyn
Användargränssnittet för Lianas PR-media för laptop

En PR-plattform för all din kommunikation

Liana®Cloud PR & Media kombinerar flerkanaliga pressmeddelanden, pressreleaser,  mediebevakning och bevakning av sociala medier i ett och samma PR verktyg. Analysera all din kommunikation direkt i plattformen med hjälp av artificiell intelligens. Vi hjälper dig att implementera, mäta och förbättra din kommunikation - enkelt och effektivt.

Hantera din kommunikation på ett ställe

Föreställ dig att kunna använda ett och samma log-in för att skicka ett pressmeddelande, följa dess framsteg i media, se konversationerna det genererar och rapportera resultaten till din organisations ledning. Med Liana®Cloud PR & Media kan du göra just det! Du kan hantera din kommunikation som helhet och steg-för-steg följa hur din kommunikation påverkar din organisations synlighet.

Nå rätt målgrupp med pressmeddelanden

För att få ditt pressmeddelande publicerat måste du nå rätt media och journalister. LianaPress omfattande databaser gör det möjligt för dig att söka efter journalister baserade på land, bransch eller språk och rikta dina pressmeddelanden utefter det. Vårt team av informationsspecialister underhåller databaserna kontinuerligt för att se till att de alltid är uppdaterade.

Distribuera dina pressmeddelanden i flera kanaler

Genom att distribuera pressmeddelanden till flera kanaler med LianaPress ser du till att nå den stora publiken. Vår tjänst låter dig distribuera dina pressmeddelanden till journalister, redaktörer, opinionsledare, dina nyhetsrum och sociala mediekanaler på en och samma gång. När du har skickat ut ett pressmeddelande kan du följa analyser i realtid, bland annat utskickets öppningsfrekvens.

Bevaka din kommunikation med artificiell intelligens

Exempel på mediebevakning

Mediebevakning

Bevaka din varumärkesimage, dina konkurrenter och nyckelord i branschen på redaktionella och sociala medier med hjälp av artificiell intelligens genom LianaPress. Vårt AI-baserade mediebevakningsverktyg går igenom innehållet i ditt pressmeddelande och söker efter relaterade nyheter i journalistiska medier. Detta gör det enkelt att återge räckvidden för dina pressmeddelanden och hur mycket publicitet du fick.

Tonanalys

AI-funktionen kan även indikera vilken ton (positiv, neutral eller negativ) journalister använder för att skriva om din organisation och hitta ämnen du kanske är intresserad av. Tonanalysen låter dig fullt ut förstå hur din organisations offentliga image utvecklas - i realtid.
LianaPress användargränssnitt

Visa upp ditt innehåll i ett pressrum

Ett inbyggt pressrum gynnar både journalister, kunder och andra intressenter. I ett pressrum för företsg kan du samla pressmeddelanden, inlägg på sociala medier, videor och annat innehåll - allt på ett ställe.

Gruppmöte skildring av intressenter

Hantera relationen till investerare

Med vår distributionstjänst för pressmeddelande kan du pålitligt skicka meddelanden gällande företagsbörsen till alla kanaler som krävs enligt upplysningskraven. Med hjälp av abonnemangsformuläret för pressmeddelande ger du möjlighet för dina aktieägare, investerare och andra intressenter att få ditt pressmeddelande direkt till deras e-post.

Exempel på Lianas medieanalyser och rapporter

Analysera ROI och resultat av dina kommunikationer

Mät kommunikationens effektivitet i realtid och använd vår mediaanalys för att rapportera om kommunikation. Med vår mediaanalys kan du se hur dina kommunikationer har påverkat din medias synlighet och jämföra resultaten med andra branschaktörer. Du kan beställa rapporterna direkt till i din e-post, till exempel dagligen eller veckovis.

Människor som möts i ett rum och arbetar med Liana-mediaanalyser

Optimera med medieanalys

Våra experter är här för att hjälpa dig tolka din data och dina analyser. Vi ger dig färdiga medieanalyser av resultaten från din medieövervakning för att se hur olika medieinvesteringar har påverkat din medias synlighet och publicitetsbild. Använd analyser för att rapportera resultaten av din kommunikation till ledningen för din organisation och för att planera framtida kommunikationer.

Förbättra din kommunikation med en omfattande distributionstjänst för pressmeddelanden

Du kan skicka oändliga mängder pressmeddelanden, skapa så många bildskärmar du vill och få inloggningsuppgifter för hela teamet om det behövs. Fördelen med vår plattform är dess mångsidighet - att använda den betyder inga onödiga begränsningar.

Intresserad av att vete mer om lösningen PR & Media?

Lär känna Liana PR & Media bättre genom att kontakta oss för en demo. Låt en av våra experter visa dig fördelarna och ge dig tips och ideér på hur du kan använda PR & Press lösningen.

Boka kostnadsfri demo

Liana®Cloud - din technology stack för ditt marknadsföringsteam

Liana®Cloud erbjuder rätt lösningar för alla dina digitala marknadsförings- och kommunikationsbehov. Alla Liana®-verktyg är integrerade med varandra och kan anpassas efter dina individuella marknadsföringsbehov. Stärk ditt kommunikations- och marknadsföringsteam med Liana®Cloud-plattformen och ta din datadriven marknadsföring till nästa nivå!

Liana®Cloud