Pressreleaser

LianaPress™ - professionellt verktyg för distribution av pressmeddelanden för PR-ansvariga

LianaPress™ - professionellt verktyg för distribution av pressmeddelanden för PR-ansvariga Paula Erkkilä Tack vare LianaPress blev 90% av våra releaser publicerade i olika medier förra året. Paula Erkkilä Head of Communicatons, Centria University of Applied Sciences

LianaPress™ är en användarvänlig online-tjänst för distribution av företags pressmeddelanden. Som LianaPress-kund får du tillgång till en omfattande mediedatabas som ständigt uppdateras med nya kontakter från norra och centrala Europa, USA, Hong Kong, Kina, Mellanöstern och norra Afrika. Bland kontakterna finns t.ex. journalister från olika tidnings-, radio-, tv- och webbredaktioner samt nyhetsbyråer. Det enda du som kund behöver göra är att skicka pressmeddelandet – vi ser till att du når ut till rätt kontakter med dina utskick.

Kontakta oss och fråga mer

Att skapa och rikta dina pressmeddelandeutskick är snabbt och enkelt

Att skapa och rikta dina pressmeddelandeutskick är snabbt och enkelt

Effektivisera ditt PR-arbete med LianaPress

Det tar bara några minuter att publicera ett pressmeddelande med hjälp av LianaPress-tjänsten. Efter att ha skickat ut ditt pressmeddelande kan du även kontrollera vilka journalister som har läst meddelandet i sin inkorg. Därtill publicerar vi alla pressmeddelanden i LianaPress-portalen för att du ska kunna nå bästa möjliga online-synlighet med dina pressmeddelanden.

  • Du kan lägga till bilagor i dina pressmeddelanden: både bilder, PDF- och videofiler går att bifogas.
  • Du får själv välja vem du vill nå med dina releaser – t.ex. bloggare inom IT eller kulturjournalister i Södermanland.
  • Kontrollera dina resultat – omfattande rapporter hjälper dig att få mest ut av ditt PR-arbete.

Nå ut med dina nyheter och maximera deras synlighet

Nå ut med dina nyheter och maximera deras synlighet

Genom att publicera dina pressmeddelanden online får ditt företag positiv synlighet både i sökmotorer och på sociala medier

När man använder LianaPress för distribution av pressmeddelanden är det inte bara journalister som tar emot dina releaser utan de publiceras också i LianaPress-nyhetsportalen. Detta är speciellt nyttigt med tanke på ditt företags synlighet online och SEO-arbete. Därtill går det enkelt att dela dina releaser på sociala medier när de sparas i onlineportalen.

Som kund behöver du inte ens tänka på leveransbarhetsfrågor och IT-säkerhet – vi tar hand om dem för dig. Våra kraftfulla servrar är funktionssäkra och levererar dina pressmeddelanden till de valda mottagarna. Genom att använda externa servrar för att skicka ut dina pressreleaser skyddar du dina egna servrar mot att bli svartlistade. 

Bra kundservice och din egen kontaktperson

Bra kundservice och din egen kontaktperson

Vi tycker att bra kundservice är väsentlig. När du bestämmer dig att välja oss, kommer vi att stödja dig genom hela kundresan.

För att komma igång ordnar vi dig en kostnadsfri presentation av LianaPress-pressmeddelandetjänsten då vi också kartlägger dina befintliga behov och önskemål. Baserat på dessa ska vi sen skräddarsy tjänsten så att du enkelt får ut mest av den. Om det uppstår behov av ytterligare användarutbildning inom din organisation så kan vi komma överens om den.

Blev du intresserad? Kontakta oss för mer info om LianaPress!

Blev du intresserad? Kontakta oss för mer info om LianaPress!

Vill du få mer mediesynlighet? Kontakta oss så kommer vi överens om en lämplig lösning för dig.

LianaPress-pressmeddelandetjänsten är perfekt för alla företag och organisationer oberoende av storlek och bransch. Med hjälp av professionella pressreleaser kan du visa din expertis inom din bransch. Alla från stora utbildningsorganisationer till multinationella företag och mindre start-up företag har använt LianaPress-pressmeddelandetjänsten. Kontakta oss så kommer vi överens om en bra PR-lösning som passar just dina unika behov!

Kontakta oss