Gå till huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till sidfotmenyn
Lianas innehållshanteringssystem med skrivbordsgränssnitt

Skapa omnichannel-gränssnitt för webb och mobil

Med Liana®Cloud Webbplats & Mobil kan du skapa professionella webbplatser och flexibla mobilapplikationer med utseende och känsla för ditt varumärke. All innehållshantering kan göras genom LianaCMS användarvänliga gränssnitt utan att någon kodningskompetens behövs. Med våra anpassningsbara moduler kan vi skapa den bästa individuella lösningen för dig.

Reagera snabbt i den moderna världen av digitalt innehåll

Publicera ditt digitala innehåll snabbt och effektivt i flera kanaler. Du är experten på innehåll och vi möjliggör distributionen av det på ett enkelt sätt. Oavsett om du vill publicera ditt innehåll på webben, i mobilapp eller sociala medier sker publiceringen omedelbart.

Trygg och säker webbplats

Tusentals marknadsförare över hela världen litar på oss. Vi ser till att säkerheten på dina webbplatser alltid är uppdaterad. Detta gör att du kan fokusera på innehållshantering.

Ge dina marknadsförare mer tid för innehållshantering

Låt dina marknadsförare fokusera sin tid på innehåll. Vi tillhandahåller enkla lösningar för innehållshantering och publicering över flera kanaler och applikationer - utan extra besvär med komplexa system.

Lianas innehållshanteringssystem för desktop och mobil

Släpp loss din kreativitet med vårt publiceringssystem

Oavsett om du är en start-up eller ett internationellt företag erbjuder LianaCMS allt du behöver från ett publiceringssystem. Med våra verktyg kan du uppdatera och underhålla dina sidor utan kodningskompetens. Den användarvänliga adminvyn har alla funktioner du behöver för att ge dina webbplatsbesökare en fantastisk kundupplevelse. Verktyget anpassas efter dina individuella behov både på desktop och i mobilen.

Liana CMS för publicering av innehåll

Publicera den typ av innehåll som passar dig

Med vårt publiceringssystem LianaCMS kan du publicera den typ av innehåll som passar dig: bilder, bloggar, videor, infografier, webbplatser, årsrapporter, landningssidor, guider - you name it. Ditt innehåll optimeras automatiskt på olika enheter. Du kan redigera din webbplats i en vy som ger en realistisk bild av innehållets layout så att du direkt vet hur ditt innehåll kommer att se ut efter att ha publicerats.

Vy över Liana CMS-verktyg med filhantering

Hantera media och dokument med ett enkelt filhanteringssystem

Att ladda upp filer och dokument till sin webbplats är vardagsmat inom innehållshantering. Med vår plattform kan du snabbt och smidigt hantera filer med tack vare vårt inbyggda filhanteringsverktyg. LianaCMS erbjuder även möjligheten att ladda upp skyddade filer som inte är tänkta att vara tillgängliga för allmänheten. Mediearkiv kan enkelt delas med specifika användargrupper från administratörsvyn.

Illustration av en högpresterande mätare

Skapa snabba och högpresterande webbplatser

Webbplatsbesökarna förväntar sig en högpresterande webbplats som laddas snabbt på alla enheter. Sökmotorer rangordnar även webbplatser baserat på dess laddningstid. Våra servrars kapacitet är därför optimerad för professionella krav och även besökstoppar kan hanteras utan förseningar.
Illustration av trendlinjen och förstoringsglas

Analysera och utveckla dina webbplatser med analys

Besöksstatistik och analys är en viktig del av utvecklingen av digital kommunikation. Vi stöder de bästa analystjänsterna på marknaden, till exempel Google Analytics. LianaCMS visar din webbplats viktigaste analyser till exempel besök, besökare, tid som spenderas på din webbplats och de sidor med bäst och sämst resultat direkt i administratörsvyn.

Bokstäver på olika språk

Hantera flerspråkigt innehåll

LianaCMS adminvy finns tillgänglig på åtta språk. Du kan hantera olika webbplats- och innehållsöversättningar på över 170 olika språk. Detta gör att du kan skräddarsy ditt innehåll till dina olika marknader.

Landingssida skapad i Liana CMS

Skapa landningssidor för dina kampanjer

Med landningssidor genom Liana®Cloud Webbplats och Mobil kan du skapa riktade kampanjsidor för olika målgrupper. Ett bra sätt att använda landningssidor för är bland annat nya produktlanseringar, dela nedladdningsbart material eller generera leads. Inbäddade och lätt modifierbara formulär gör det enkelt för dina kunder och andra besökare att in sin kontaktinformation för feedback, kontakt eller demo. Datan i formuläret lagras i en databas där de kan laddas ner som en Excel-fil. Insamling av data sker i enlighet med GDPR-förordningen.

Illustration av mobilapplikationer över plattformar

Nå dina kunder i flera kanaler med mobilappar

Utöver LianaCMS skapar vi mobilapplikationer för Android, iOS och webben. Vi tillhandahåller färdiga koncept för bokningssystem, produktkataloger och evenemangsappar som är lätta att använda. Vi erbjuder även en offline-funktion som är avgörande för många appar som innehåller funktioner som scheman, artiklar och platsspårning.

Vi skapar även mobilappar som anpsassas för dina individuella behov. Utvecklingen börjar alltid med en prototypfas där dina krav definieras och dokumenteras innan någon implementering påbörjas.

Ihoptvikt tidning

Förbättre relationen med investerare med nyhetsrum och årsredovisningar online

Vi tillhandahåller verktygen du behöver för att upprätthålla relationen mellan investerare och intressenter. Med ett professionellt nyhetsrum kan du dela relevanta företagsnyheter och aktieutgivningar till rätt media och aktieägare. I en årsredovisning online kan du visa upp din verksamhets det gångna året genom bilder, videor, nummer och texter.
Intranät- och extranätikon

Dela information på intranät eller extranät

Utöver webbplatser kan vi även skapa intranät eller extranät för ditt företaget. Intranät är den bästa lösningen för intern kommunikation. Där kan viktig information och material enkelt och smidigt förmedlas till anställda och kollegor. På extranät kan du dela dokument och annat material som endast är avsett för en viss målgrupp. Oavsett om du behöver service för 10, 100 eller 1000 användare kan våra lösningar anpassas efter just dina behov.
Grafiskt porträtt av en person inuti en cirkel

Ta hänsyn till tillgängligheten för webbplatserna

Främjandet av tillgänglighet på din webbplats hjälper besökarna att hitta den information de behöver. Vi tar hänsyn till tillgängligheten redan från projektets designstadium. Vårt publiceringssystem uppfyller bland annat kraven i tillgänglighetsdirektivet.
Illustration av Liana CMS-integrationer med andra CRM-verktyg

Integrera med verktygen du använder dagligen

LianaCMS kan integreras med stora CRM-system. Vi erbjuder även möjligheter att kombinera publiceringssystemet med andra Liana®Cloud-verktyg. Vi är alltid redo att rulla upp skjortärmarna för att möjliggöra anpassade integrationer. Våra experter står till ditt förfogande och all integration sker in-house.

Se integrationer

Sömlös integration med din marknadsföringsportfölj

Lär känna LianaCMS Webbplats & Mobil bättre genom att kontakta oss för en demo. Låt en av våra experter visa dig fördelarna och ge dig tips och ideér på hur du kan använda CMS lösningen.

Boka kostnadsfri demo

Liana®Cloud - din technology stack för ditt marknadsföringsteam

Liana®Cloud erbjuder rätt lösningar för alla dina digitala marknadsförings- och kommunikationsbehov. Alla Liana®-verktyg är integrerade med varandra och kan anpassas efter dina individuella marknadsföringsbehov. Stärk ditt kommunikations- och marknadsföringsteam med Liana®Cloud-plattformen och ta din datadriven marknadsföring till nästa nivå!

Liana®Cloud