LianaCMS™ – mångsidigt och analysvänligt CMS

LianaCMS™ – mångsidigt och analysvänligt CMS

LianaCMS™ – mångsidigt och analysvänligt CMS

LianaCMS används för att hantera innehållet och layouten på en webbplats: både små kampanjwebbplatser och större företagswebbplatser kan enkelt skapas med vårt innehållshanteringssystem. CMS separerar innehåll och layout med hjälp av mallar så att du kan koncentrera dig på att uppdatera innehållet utan att behöver oroa dig för att den visuella gestaltningen förändras. LianaCMS har många funktioner och kan skräddarsys från grunden vilket gör det till ett idealiskt verktyg oavsett behov.

Kontakta oss

Analys och sökmotoroptimering med fokus på slutanvändaren

I LianaCMS ingår analysering och sökmotoroptimering för att kunna ge slutanvändaren bästa möjliga upplevelse. 

Webbadresser, URL:er, som genereras automatiskt och lättanvända sökmotoroptimeringsverktyg säkerställer god synlighet för dina webbplatser i sökmotorer. LianaCMS har också en unik funktion för visning av webbplatsanalyser i administratörsvyn. Du får överskådlig information om dina webbplatsers starka och svaga sidor och kan därmed utveckla dina webbplatser i samband med de dagliga underhållsrutinerna. 

Mobil version av webbplats via samma administratörsvy

Med LianaCMS kan du enkelt skapa webbplatser som visas korrekt oavsett enhet. 

LianaCMS är ett lämpligt verktyg för att skapa både responsiva webbplatser och underhålla separata mobila versioner. Nyckeln till detta är administratörsvyn från vilken innehåll kan uppdateras i flera kanaler samtidigt. Via LianaCMS kan du uppdatera både företagets webbplatser, eventuell separat mobilversion och företagets Facebook-sidor. Fler och fler webbplatser besöks via mobila enheter och LianaCMS följer denna trend noggrant. Vi har ägnat särskild uppmärksamhet åt att utveckla mobilvänlig webbplatsteknik i våra produkter. 

Språkversioner och mångsidigt användargränssnitt

LianaCMS används i flera länder på flera olika språk.

Vi har satsat stora resurser på att ta fram olika språkversioner, både för den publika webbplatsen och för administrationen. Att hantera olika språkversioner av en enskild webbplats är enkelt: språkversionerna kan uppdateras från samma plattform med hjälp av samma layout och, vid behov, samma databas. Användarspråket kan ändras från administratörsvyn: LianaCMS kan därmed på ett smidigt sätt användas i olika länder. Du kan använda Liana-produktserien Marketing Cloud från valfri plats i världen direkt via en webbläsare. 

Intresserad? Kontakta oss för att få svar på dina frågor om LianaCMS!

Intresserad? Kontakta oss för att få svar på dina frågor om LianaCMS!

Kontakta våra experter för mer information. 

Hör av dig till oss om du är intresserad så visar vi dig hur LianaCMS fungerar. LianaCMS är ett mångsidigt och modernt innehållshanteringssystem som kombinerar enkel webbplatshantering med viktig analysering. Vårt omfattande utbud av tilläggsprogram säkerställer att både stora och små webbplatser kan skapas med layout och funktioner enligt önskemål. 

Kontakta oss

Webbplats Case

Webbplats Case Mira Welling För oss var det viktigt att välja ett företag med tydligt ansvar som kunde erbjuda bra supporttjänster. Vi visste också att våra behov skulle tillgodoses i den framtida utvecklingen av programvaran. Mira Welling Brand Manager, Land Rover, Inchcape Motors Finland

Land Rovers webbplats förnyades i syfte att utveckla den gamla webbplatsens användbarhet och visuella uttryck. Förnyelsen av Land Rovers webbplats genomfördes med LianaCMS för fyra länder och fem olika språk. LianaCMS integrerades samtidigt med en bildatabas vilket möjliggjorde enkel inläsning av information om tusentals produkter till webbplatsen.

Visa Webbplats Case