Webbplats Case

1. Utgångspunkt

1. Utgångspunkt Mira Welling Vi övervägde länge att välja ett system med öppen källkod. Till slut tyckte vi dock att det var viktigt att välja en partner som ansvarade för systemet och erbjöd bra supporttjänster. Genom att välja Liana Technologies visste vi att även våra framtida behov skulle tillgodoses på ett bra sätt. Mira Welling Brand Manager, Land Rover, Inchcape Motors Finland

Inchcape Motors Finland ville utveckla både användbarheten och det visuella uttrycket på de befintliga Land Rover-webbplatserna. Man bestämde sig för att förnya både webbplatserna i Finland och i de baltiska länderna. De nya webbplatserna skulle vara lätta att använda och navigera på. Kunden ville också att webbplatsen skulle ha ett rikt innehåll för att föra varumärket Land Rover närmare konsumenterna. Samtidigt behövde innehållshanteringssystemet fungera bättre för att kunna tillfredsställa behoven i en snabbt växande verksamhet. Stöd för video- och bildinnehåll krävdes liksom ett CMS som möjliggjorde framtida utveckling av webbsidan.

För kunden var det viktigt att hitta ett system som gör det möjligt för användare att enkelt uppdatera alla delar av innehållet på webbplatsen. Med dessa behov i åtanke valdes Liana Technologies och LianaCMS framför ett system med öppen källkod.

2. Planering och design

2. Planering och design Samuel Sihvola Som kundens kontaktperson var en av mina viktigaste uppgifter att säkerställa att kundens önskemål fördes vidare till utvecklingsteamet på ett så tydligt sätt som möjligt. Samuel Sihvola Key Account Manger, Liana Technologies

Den tekniska och funktionella planeringen spelade en mycket viktig roll i designen av den nya webbplatsen. I designfasen lades grunden för utvecklingen av den befintliga webbplatsen. Definitioner som gjorts tidigare specificerades nu och den nya webbplatsens struktur och integrering planerades. Den förnyade webbplatsen behövde inte bara ges en mer tilltalande layout, den skulle också vara användarvänligare och fungera sömlöst med all integrering som pågår i bakgrunden.

3. Genomförande

3. Genomförande Lari Suomalainen Det var en viktig erfarenhet att delta i förnyelsen av Land Rovers webbplats för Finland och de baltiska länderna. Webbplatsförnyelser i stor skala är inget problem för vårt skickliga team. Lari Suomalainen Global Head of Sales, Liana Technologies

Förnyelsen av Land Rovers webbplats genomfördes med LianaCMS för fyra olika länder och fem olika språk. LianaCMS stöd för flera språk och webbplatser gjorde det enkelt att skapa en flerspråkig webbplats för publicering på olika marknader. LianaCMS integrerades samtidigt med en bildatabas vilket möjliggjorde enkel inläsning av tusentals produktbeskrivningar till webbplatsen. LianaCMS inbyggda sökmotoroptimeringsverktyg användes för att optimera webbplatsen för sökmotorer.

4. Slutresultat

4. Slutresultat Mira Welling Vi är nöjda med slutresultatet. I en digital marknadsföringsmiljö som är under ständig förändring återstår dock mycket arbete. Nu när grunden är lagd med LianaCMS har vi en bra utgångspunkt för framtida utveckling. Mira Welling Brand Manager, Land Rover, Inchcape Motors Finland

Projektet resulterade i att Land Rovers webbplatser i Finland och de baltiska länderna förnyades. Innehållsuppdateringar kan nu enkelt göras med det moderna LianaCMS-verktyget (innehållshanteringssystem). Integreringen med bildatabasen sparar tid åt kunden och säkerställer att produktinformationen på webbplatsen är uppdaterad. Liana Technologies service- och supportteam finns tillgängligt för att hjälpa användarna. Supporten sker online och är därmed oberoende av tidszoner.

Besöka Landrover.fi

Intresserad? Kontakta oss för att få svar på dina frågor om LianaCMS!

Intresserad? Kontakta oss för att få svar på dina frågor om LianaCMS!

Kontakta våra experter för mer information. 

Hör av dig till oss om du är intresserad så visar vi dig hur LianaCMS fungerar. LianaCMS är ett mångsidigt och modernt innehållshanteringssystem som kombinerar enkel webbplatshantering med viktig analysering. Vårt omfattande utbud av tilläggsprogram säkerställer att både stora och små webbplatser kan skapas med layout och funktioner enligt önskemål. 

Kontakta oss