Gå till huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till sidfotmenyn
Grön planta i ett rum
Digital kommunikation inom hotell- och restaurangbranschen

Digital marknadsföring för att hjälpa hotell att dominera branschen

Riktade reklamkampanjer, automatiserade nyhetsbrev och segmentering av olika målgrupper är grunden för effektiv online-marknadsföring i hotell- och restaurangbranschen. Liana®Cloud erbjuder digitala lösningar som hotellägare kan lita på. Våra verktyg kan sömlöst integreras med ditt bokningssystem eller andra plattformar för att maximera dina resultat.

Vi arbetar tillsammans med hotell över hela världen:

Skapa avancerade nyhetsbrev och landningssidor för att öka antalet bokningar

Nyhetsbrevets visuella stil ger det första intrycket av ditt hotell. Använd Liana®Cloud e-postmarknadsföringasverktyg för att skapa tilltalande nyhetsbrev med vår lättanvända Drag & Drop-redigerare. Komplettera dina e-postmeddelanden med en landningssida för att nå ditt slutliga mål - öka antalet bokningar.

Man som använder en mobil enhet i en restaurang

Skicka riktade e-postmeddelanden

Med marketing automation kan du överträffa dina kunders förväntningar och överraska dem med ett riktat nyhetsbrev redan innan ankomsten. Du kan automatisera ett riktat nyhetsbrev efter deras intressen: information om attraktioner, väder, hotellspa-erbjudanden eller rumsuppgraderingar.

Liten dekorationsplanta och bok på ett bord på ett hotell

Nå nya målgrupper

Funderar du på att nå nya målgrupper? Med rätt marknadsföring kan du nå fler potentiella besökare. Även om gäster som stannar över natten är viktiga för ditt företag kan det vara bra att söka nya målgrupper. Varför inte erbjuda ett brunchpaket för personer som bor i närheten av ditt hotell? Eller erbjuda spatjänster för allmänheten? Liana har rätt verktyg för att segmentera olika målgrupper och locka besökare med riktad kommunikation.

”Lianas verktyg för e-postmarknadsföring är enkelt och flexibelt att använda. Verktyg för nyhetsbrev och landningssidor är viktiga för oss. De hjälper oss att få bra resultat, generera leads och bygga starka kundrelationer. "

Cyrine El Klifi
Digital Marketing Executive, AccorHotels

Få besökare att komma tillbaka med riktad marknadsföring

Efter gästernas besök vill du se till att ditt hotell är det första de tänker på när de planerar sin nästa vistelse. Med Liana®Cloud Marketing Automation kan du skicka personliga nyhetsbrev och till och med skapa Google-remarketingkampanjer som uppmuntrar dem att göra en ny bokning.

Hur kan vi hjälpa dig?

Våra verktyg är framtagna för att kunna anpassas till dina individuella behov. Kontakta våra experter för mer information om hur vi kan hjälpa dig att lösa dina digitala marknadsföringsutmaningar.

Kontakta oss