Gå till huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till sidfotmenyn
Tidningar i tidningshylla
Digitala marknadsföringslösningar för media- och publiceringsföretag

Skapa nya inkomstkällor online

Nyhetsbrev med automatiserat innehåll, mycket målinriktade reklamkampanjer eller automatiserad hantering av nyhetsbrev: Liana®Cloud tillhandahåller rätt lösningar för de digitala behoven hos media- och publiceringsföretag.

Vi har hjälpt stora mediehus att förbättra sin digitala marknadsföring och skapa nya inkomstkällor online.

Människor på tunnelbana

Allt du behöver till din marknadsföring

Med hjälp av Liana®Cloud kan mediehus och förlag enkelt förbättra sin digitala marknadsföring. Nyhetsbrev med personligt innehåll och automatiserad leverans, personliga meddelanden för varje kundsegment och riktade och automatiserade reklamkampanjer - vår marknadsföringsteknologi har allt du behöver till din marknadsföring.

Skriver på en lapstops tangentbord

Intäkter från nyhetsbrev utan tredje parter

Liana®Cloud tillåter utgivare att inte bara skicka automatiserade nyhetsbrev utan även skapa nya inkomstkällor från nyhetsbreven. Unik teknik gör att annonser kan visas i alla nyhetsbrev vilket gör att annonser kan prissättas per visning - utan behov av tredje part. Ditt säljteam kan annonsera nyhetsbrev på egen hand.

Så kan du fördubbla dina nyhetsbrevsprenumeranter på bara ett år

Iltalehti är en del av Alma Media - ett medieföretag med fokus på digitala tjänster och publicering. Dess nyhetsbrev hade redan tiotusentals prenumeranter men antalet prenumeranter fördubblades nästan på ett år efter att Iltalehti lanserade Liana®Cloud e-postmarknadsföring. Dessutom började Iltalehti använda läsarundersökningar och övervaka öppnings- och klickfrekvensen för att säkerställa att nyhetsbrevets innehåll uppfyller läsarnas behov.

"Det bästa med Lianas tjänst är att ha en dedikerad kontaktperson som känner till vår produkt, känner till verktygen vi använder och förstår de mål vi har med användandet av tjänsten."

Margarita Helsinki
Digital Marketing Manager, Iltalehti

Hur kan vi hjälpa dig?

Våra verktyg är skapade för att anpassas efter dina individuella marknadsföringsbehov. Ta kontakt med våra experter och lär dig mer om hur vi kan hjälpa dig att lösa dina digitala marknadsföringsutmaningar.

Kontakta oss