Gå till huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till sidfotmenyn
Kvinnor bevakar media och PR

Kommunikation för att få resultat

Liana®Cloud PR & Media kommunikationsenhet kombinerar multi-kanal pressmeddelande distribution, journalistisk och social media övervakning, såväl som effektiv mätning och rapportering. Med Liana kan du implementera alla åtgärder relaterade till varumärkeshantering, synlighet, pressmeddelandedistribution och kriskommunikationsaktiviteter – antingen självständigt eller med vår hjälp.

Powered by

Effektiv och mätbar kommunikation

Siffrorna för Lianas PR & Media
talar för sig själva

Lianas PR & Media-tjänster har tusentals nöjda användare: statliga organisationer, ideella organisationer och företag. Våra kunder är särskilt glada över användarvänligheten, omfattande mediekontakter och mediekällors databaser, samt hjälpsamma supporttjänster.

Användare per månad

1500+

Skickade pressmeddelanden per månad

2000+

Internationella mediakällor online

5+ M

Kundernas betyg för supporttjänster

4.5/5

Capterra

4.2/5

Anslut dig till gemenskapen!

Liana®Cloud PR & Media

Liana Technologies tillhandahåller omfattande kommunikationstjänster för flera användningsfall. Våra tjänster hjälper dig till exempel att förstå och hantera ditt rykte, övervaka hur din organisation når sina mål och basera beslut på data med hjälp av de omfattande rapporteringsfunktionerna.

Samla alla tjänster

Alla kommunikationstjänster från en och samma pålitliga leverantör: effektiva PR-tjänster och pressmeddelanden, målinriktad mediebevakning, samt top-end medieanalyser som en tjänst.

Implementera din strategi

Med våra tjänster ser du helheten av vad som händer med din kommunikation och kan implementera din organisations strategi enligt plan.

Mediarelationer

Du kan skapa och upprätthålla högkvalitativa medierelationer och nå medierepresentanter enligt dina kriterier, som bransch, plats eller språk.

Lättanvända analysfunktioner

Med ett brett utbud av analysfunktioner och instrumentpaneler kan du visa effekterna av din kommunikation och ytterligare rapportera om dem.

Fortsatt utveckling

Under hela samarbetet kommer vi att dela med oss av tips och förslag på hur du kan utveckla din digitala kommunikation och hjälpa din organisation med branschspecifika kommunikationsbehov.

Samarbete

Genom löpande stöd- och utvecklingsmöten kan vi säkerställa att de ömsesidigt utarbetade mål som satts upp för samarbetet uppfylls.

Hantera all din kommunikation från ett ställe

Föreställ dig att du med en enda inloggning kan skicka ett pressmeddelande, övervaka publiceringarna utifrån det i media, följa diskussionen om det på sociala medier, rapportera om resultaten för din organisations ledning och övervaka effekten av din kommunikation. Med Liana®Cloud är detta möjligt: du kan hantera din kommunikation som en enhet och följa steg för steg vilka effekter det har på din organisations synlighet.

Kommunikationsverktyget både på dator och mobil

Kommunikations-
statistik hjälper
dig att rapportera viktiga frågor till
ditt företag

Med vår hjälp skapar och underhåller du högkvalitativa medierelationer och håller dig uppdaterad om förändringar i verksamhetsmiljön. Du kan följa diskussioner och även undersöka innebörden bakom din publicitet med våra analytiker. Din förståelse för dina kommunikationsåtgärder växer och tillsammans kan vi höja din kommunikation som helhet.

Fördelar för hela organisationen

Vår kommunikationsenhet ger fördelar för hela din organisation för mycket olika behov och för olika branscher. Tillsammans med kunden kartlägger vi behoven av pressmeddelandedistribution, riktar mediebevakning mot vissa ämnen samt analyser som tjänst. Se fördelarna här:

 • Public image report kan användas för att presentera organisationens offentliga image för ledningen eller andra intressenter
 • Du kan enkelt känna igen trender i branschen och förändringar i dem för att backa upp beslutsfattandet
 • Kontinuerlig mätning hjälper dig att hitta orsaks- och verkansrelationer i kommunikationsåtgärder och motivera deras fördelar för ledningen
 • Kommunikation
  • Långtidsanalys – effekterna av kommunikationsåtgärder i långsiktigt arbete
  • Reagera på förändringar – skräddarsydd rapportering
  • Intern kommunikation – personal som en viktig användargrupp
  • Extern kommunikation – PR-arbete 
 • Marknadsföring
  • Mediasynlighet och konvertering till webbplatstrafik
  • Förändringar i organisationens egna marknadsföringskanaler
  • Värdefullt stöd i innehållsproduktion
 • Organisationens egen synlighet jämfört med konkurrenter eller referensorganisationer
 • Bästa tillvägagångssättet i branschen – benchmarking
 • Erkänna och förvärva försäljningsmöjligheter – generering av potentiella kunder
 • Kund- och prospekt situation
  • offentliga anbud
  • förvärvsbeslut
  • personalförändringar
  • nya beslutsfattare
 • Reagerar på kundfeedback
 • Utveckling av arbetsgivarens varumärke
 • Övervakning av teman i driftmiljön
 • Identifiera bryggningskriserna

Är kommunikationsåtgärder i linje med att uppnå de mål du har satt upp?

 • Skapa sökningar med medieövervakning som täcker de teman som din organisation vill ha synlighet i
 • Skapa sökningar för att få data som hjälper och stödjer beslutsfattande
 • Utför kommunikationsåtgärder
 • Följ utvecklingen av synlighet

Kundreferenser

Lianas kommunikationstjänster erbjuder lösningen på många olika situationer för olika typer av organisationer. Konkurrentanalys, medierelationer, kommunikation från regeringstjänstemän och övervakning av verksamhetsmiljön är några av områdena för användning. Hitta användningsområden för dina behov nedan.

Känner du till bästa praxis för kommunikation i din egen bransch? Behöver du idéer från dem som gör sin kommunikation riktigt bra? Övervaka och analysera dina konkurrenter och peer-organisationer med LianaMonitor eller låt våra mycket skickliga analytiker skapa en medieanalys i ett intervall som passar din organisations behov.

Att rikta pressmeddelanden till rätt journalister är en av nyckelfaktorerna för framgångsrika medierelationer. Med LianaPress kan inriktning på pressmeddelanden göras enligt till exempel plats, bransch eller titlar. Detta säkerställer att ditt meddelande skickas till de journalister som är intresserade av det.

Kommunikation från statliga tjänstemän är bunden av föreskrifter. Med Lianas kommunikationstjänster kan statliga förvaltningar och andra myndigheter bevaka viktiga teman i media och genomföra kommunikation med datasäkerhet i ordning.

Samla relevant information och data för din organisations ledning för att analysera din nuvarande situation och känna igen kommande trender.

Håll koll på hur din varumärkesimage är aktuell och hantera ditt rykte med vår hjälp.

Rätt typ av kommunikation spelar en avgörande roll i en krissituation och rätt kommunikationsverktyg för dina behov hjälper till att hålla ditt rykte i schack.

Med LianaMonitor medieövervakningstjänst kan du spåra diskussioner från Twitter, Facebook och Instagram som är viktiga för din organisation. Analyser av sociala medier kan koncentrera sig på att jämföra de viktigaste åsikterna i din bransch på sociala medier och övervaka vilka som är de som pratar i diskussionerna som är viktiga för dig.

Användningen av mediebevakning i humanitärt arbete

World Vision Finland är en av de största humanitära och påverkansorganisationer i landet. Deras mål är att skydda barns rättigheter över hela världen. Organisationen använder Lianas PR & Media-lösning i sin verksamhet.

Jämförande analys av jämförbara organisationer eller konkurrenter kan ge värdefull information om bästa praxis och vilken effekt olika kommunikationsåtgärder har. Analyserna kan också fokusera på organisationens eget varumärke och utvecklingen inom kommunikation.

Dyk in i vår blogg för inspiration

Kommunikation, mediarelationer och offentlig bild är återkommande teman på vår blogg. Vi publicerar regelbundet nya artiklar, videor, infografik och guider.

Se alla bloggartiklar

Kontakta oss