Gå till huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till sidfotmenyn
Personer medieövervakar

Medieövervakning

Med vår medieövervakningstjänst kan du övervaka viktiga teman relaterade till ditt varumärke, bransch och konkurrenter. Genom att följa vissa nyckelord och använda AI-funktioner får du viktig information om vad som pratas om i media. LianaMonitor medieövervakningsverktyg är en användarvänlig lösning för nyhetsspårning, social mediaövervakning samt rapportering och analys av resultat. Vår tjänst inkluderar övervakning av journalistiska och sociala medier från miljontals internationella källor.

Siffrorna talar för sig själva

Lianas PR & Media-tjänster har tusentals nöjda användare: statliga organisationer, ideella organisationer och företag. Våra kunder är särskilt glada över användarvänligheten, den omfattande mediedatabasen och hjälpsamma supporttjänster.

Kunder

3500+

Internationella mediakällor online

5+ M

Källspråk

60+

Kundernas betyg för supporttjänster

4.5/5

Capterra

4.6

Bli en del av gemenskapen

Personer mediabevakar med LianaMonitor på dator

Medieövervakning hittar tysta signaler och trender i din bransch

Med vår medieövervakningslösning samlar du in relevant information och data för din organisations ledning för att analysera din nuvarande situation samt känna igen framtida trender.

 • Få meddelanden relaterade till din bransch
 • Håll dig uppdaterad om lagändringar
 • Följ viktiga opinionsbildare och de mest populära ämnena
 • Samla data för beslutsfattare
Användargränssnitt för LianaMonitor på dator

Håll dig uppdaterad om förändringar i din verksamhetsmiljö och hos dina konkurrenter

Med LianaMonitor är det enkelt att använda noggrant utvalda nyckelord för att övervaka din organisations verksamhetsmiljö, systerorganisationer och konkurrenter. Att följa flera källor ger dig exakt de resultat som gör att du kan se helheten av din driftsmiljö. Du kan jämföra vad andra gör och anpassa dina kommunikationsåtgärder därefter.

Medieövervakningskällor på över 60 språk:

 • Miljontals internationella mediakällor online
 • Journalistiska medier
 • Sociala media
 • Bloggar
 • Forum
 • Statliga webbplatser och offentliga PM

Förstå och dela data
från Media Monitoring

Från LianaMonitor kan du få automatiskt skapade analyser som är baserade på dina monitorer och tjänar dina specifika behov. Analyser kan användas för olika ändamål, såsom data för att backa upp ledningens beslut. Du kan bli mer bekant med effekten av ditt PR-arbete, och hur dina konkurrenter eller partners representeras i media. Analyserna visar dig vilka ämnen som är trendiga och vilka
typer av förändringar som gör skillnad i din bransch.

Liana Technologies team av professionella analytiker kan också skapa skräddarsydda analyser för din organisation utifrån de individuella krav som ställs av din organisations ledning.

Videon innehåller information om LianaMonitors mobilapplikation och dess funktioner.
(Videon är på engelska)

LianaMonitor App

Medieövervakning är nu enklare än någonsin. Med vår LianaMonitor-app kan du få aviseringar i realtid direkt till din mobil om de ämnen som intresserar dig. Dessutom kan du:

 • Läs träffarna direkt från källan
 • Skapa och visa rapporter på din mobila enhet
 • Definiera tonen för medieträffar
 • Ge taggar till dina mediaträffar
 • Följ din nyhetsström

Du kan ladda ner appen från App Store eller Google Play. Du hittar det enkelt genom att söka på "LianaMonitor".

Medieövervakning ger fördelar för hela organisationen

Medieövervakning har många fördelar och en av dem är att den hjälper dig att hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna utan att använda för mycket av dina resurser. Vi har samlat sex skäl till varför du bör komma igång med mediebevakning.

Så här säger våra kunder om oss

Över 3 500 företag, statliga organisationer och ideella organisationer litar på Liana med sin marknadsföring och kommunikation. Lianas produkter används i 29 olika länder, på flera språk.

Kolla in i vår blogg för inspiration

Kommunikation, mediarelationer och offentlig bild är återkommande teman på vår blogg. Vi publicerar regelbundet nya artiklar, videor, infografik och guider.

Se alla bloggartiklar

Kontakta oss