Gå till huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till sidfotmenyn
Personer får genomgång av LianaPress

Pressmeddelande distribution

LianaPress distributionstjänsten för pressmeddelanden är en effektiv nyhetsportal för att publicera och distribuera pressmeddelanden till media och intressenter. Du kan skicka ett obegränsat antal pressmeddelanden eller så kan vi begränsa beloppet utifrån dina behov. Vår användarvänliga tjänst låter dig rikta ditt pressmeddelande efter specifika kriterier. Med LianaPress riktar du även dina releaser till exakt rätt journalister och säkerställer din synlighet i media.

Siffrorna talar för sig själva

Lianas PR & Media-tjänster har tusentals nöjda användare: statliga organisationer, ideella organisationer och företag. Våra kunder är särskilt glada över användarvänligheten, omfattande mediakontaktdatabas och hjälpsamma supporttjänster.

Användare per månad

900+

Antal portalbesökare per månad

100000+

Skickade pressmeddelanden per månad

2000+

Kundens betyg för supporttjänster

4.5/5

NPS

45

Bli en del av gemenskapen

Skapa ett press-
meddelande som når rätt målgrupper

För att få ditt pressmeddelande publicerat måste det nå precis rätt journalister, nyhetsdesk och influencers. Det är därför vi har investerat i att rikta kommunikationen i vår distributionstjänst för pressmeddelanden: du kan söka efter journalister i vår omfattande mediakontaktdatabas per land, kommun, bransch eller språk.

Med vår tjänst ser du till att exakt rätt journalister får ditt pressmeddelande. Vår mediakontaktdatabas är omfattande, hög i kvalitet och underhålls kontinuerligt.

Distribution av pressmeddelanden
i flera kanaler

Med flerkanalsdistribution kommer ditt budskap att spridas till allmänhetens uppmärksamhet. Med vår tjänst kan du skicka pressmeddelanden till journalister, nyhetsdesk, opinionsbildare, bloggare, till ditt eget nyhetsrum och sociala mediekanaler samtidigt.

Efter att du har skickat ditt pressmeddelande kan du spåra realtidsanalyser där du till exempel kan se ditt pressmeddelandes öppningsfrekvens, klickfrekvens och de enskilda redaktörer som har öppnat ditt meddelande.

Distribution av pressmeddelanden och automatisk övervakning

När en kund använder både distributionstjänsten LianaPress för pressmeddelanden och LianaMonitor, kommer automatisk övervakning att ställas in för varje pressmeddelandeleverans.

Lianas artificiella intelligensfunktioner hämtar nyheter från onlinemedia som matchar innehållet i pressmeddelandet och visar nyhetsträffar för var och en. Du kan enkelt se resultatet av dina egna kommunikationsåtgärder.

Pressmeddelandeleveranser och nyhetsspikar kan utnyttjas i de analyser som tillhandahålls av LianaMonitor.

Skicka individuella pressmeddelanden
snabbt och enkelt

Att skicka ett individuellt pressmeddelande och leverera det till lämpliga mottagare kan enkelt hanteras genom ett formulär. Allt du behöver göra är att fylla i formuläret och schemalägga pressen så att den skickas vid en tid som du väljer. Vi kommer att ta hand om att skicka och publicera pressmeddelandet på vår LianaPress-portal.

Vilka ingredienser ska finnas i ett bra pressmeddelande?

Du kan se när du har ett bra pressmeddelande i dina händer. Den är redo att publiceras som den är, kortfattad, lätt att förstå och har ett intressant ämne med en tydligt uttalad kärnpunkt. Ett bra pressmeddelande har också en tydlig och konsekvent struktur som följer ett mönster som visat sig vara framgångsrikt. Läs vår artikel om receptet för ett bra pressmeddelande.

Så här säger våra kunder om oss

Över 3 500 företag, statliga organisationer och ideella organisationer litar på Liana med sin marknadsföring och kommunikation. Lianas produkter används i 29 olika länder, på flera språk.

Dyk in i vår blogg för inspiration

Kommunikation, mediarelationer och offentlig bild är återkommande teman på vår blogg. Vi publicerar regelbundet nya artiklar, videor, infografik och guider.

All blog posts

Kontakta oss