Gå till huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till sidfotmenyn

Lianacrew - Liana Technologies

Vi söker nya talanger

Bli en av oss i vårt Lianacrew

Liana Technologies är ett europeiskt mjukvaruföretag specialiserat på molnbaserade digitala marknadsförings och pr-verktyg. Vi expanderar globalt och letar efter nya drivna talanger. Atmosfären på LianaTech är avslappnad och produktiv.

Lediga tjänster

Vad älskar vi med Liana?

Detta är en text som beskriver videoinnehållet för hörselskadade besökare och sökmotorbots. Olika Liana-anställda svarar på en fråga "Vad älskar vi med Liana?".

Nyckeln till framgång är inte tekniken, det är människorna.

Vår berättelse började 2005 när fem visionärer samlades med ett gemensamt mål: att hjälpa marknadsförare och PR-proffs ta itu med digitaliseringens utmaningar. Vårt uppdrag har tagit oss långt. Vi har nu 240 duktiga och passionerade proffs som hjälper våra kunder över hela världen.

Genom engagemang och hårt teamwork har vi redan fått förtroendet hos över 3 500 företag och expanderat till Europa, Asien och Mellanöstern.

Vi växer, utvecklas och erövrar ständigt nya områden. Vår historia skrivs hela tiden - var en del av den du med.

Häng med den digitala revolutionen

På Liana Technologies har du den digitala framtiden i dina händer. Vi är bland de första företagen i världen som utvecklar AI-baserad mjukvara för digital marknadsföring och kommunikation så du kommer att arbeta med den mest avancerade tekniken på marknaderna. Eftersom vi gör allt internt kommer du aktivt att kunna bidra aktivt i den ständiga utveckling av våra verktyg och processer.

Digital marknadsförings- och kommunikationsområdet förändras snabbare än någonsin. Samtidigt växer vårt verksamhetsområde ständigt, utvecklas och expanderar internationellt. På Liana kommer du att utöka dina kunskaper, bredda dina kunskaper och lära dig något nytt varje dag. Vår utveckling ger också unika möjligheter för dig att skapa dina drömmar karriär. Bli en programutvecklare i Oulu, en customer success manager i Dubai eller jobba med sälj i Tyskland - the sky is the limit och vi behöver dina färdigheter!

Arbeta med de bästa kollegorna i en inspirerande arbetsmiljö

De största tillgångarna hos Liana Technologies är gemenskapen och den lysande atmosfären. På Liana är vi en stor, internationell familj. Vi har totalt 27 olika nationaliteter inom många olika områden Du kommer att ha en internationell och inspirerande arbetsgemenskap runt dig.

Vi är extremt stolta över vår öppna och mysiga atmosfär. Alla våra anställda, så väl praktikanter som chefer, arbetar nära och träffas varje dag i vår lounge för att njuta av lunch eller en kopp kaffe tillsammans. Vi omfamnar aktivt vår stora atmosfär genom att organisera teamevenemang, tävlingar och andra aktiviteter utanför arbetet. På Liana kommer du att vara en del av mer än bara en traditionell arbetsgemenskap.

@lianatechnologies on Instagram

Dina färdigheter uppskattas

Hos Liana Technologies är ditt arbete viktigt. Vi litar på din expertis och ger dig ansvar att verkligen visa dina kunskaper, utveckla dig själv och avancera i din karriär på Liana. Ditt team kommer alltid att stötta dig och vi kommer att ge dig stora möjligheter att utvecklas och pröva nya vägar.

Lediga tjänster

Bli mjukvaruutvecklare i Uleåborg, customer success manager i Dubai eller hoppa till försäljningsarbete i Tyskland - Liana Technologies erbjuder dig ett brett utbud av möjligheter runt om i världen.

Se lediga tjänster

Praktik- och projektmöjligheter

Är du student? Gör din praktik, studieprojekt eller examensarbete på Liana Technologies! Vi erbjuder dig en avslappnad men målinriktad arbetsmiljö för att samla värdefull arbetslivserfarenhet och utvidga din kunskaper.

Ansök om praktikplats
Visste du att över 70% av våra praktikanter fortsätter att arbeta med oss efter att ha avslutat sin praktik?