Gå till huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till sidfotmenyn
Hastighetsmästare i bil
Digital marknadsföring för fordonsindustrin

Lösningar som förbättra shoppingupplevelsen inom bilindustrin

En sömlös onlineupplevelse är en viktig faktor i den snabbt rörliga fordonsindustrin. Potentiella kunder söker mer och mer information online och fattar beslut baserade på information från flera olika kanaler. Liana Technologies samarbetar med stora aktörer inom bilindustrin och erbjuder en överlägsen Liana®Cloud-plattform för att hantera hela den digitala resan inom bilindustrin. Liana®Cloud är en lösning för stora bilmärken såväl som hundratals bilhandlare och återförsäljarorganisationer.

Vi har hjälpt globala aktörer inom fordonsindustrin att förbättra sin onlinemarknadsföring och möjliggöra en smidig användning av datadriven marknadsföringsautomation.

Fler provkörningar med personlig e-postkommunikation

Hastighet är en avgörande faktor för bilens prestanda. Detsamma gäller din kundkommunikation. Genom att skicka aktuella e-postkampanjer kan du generera fler provkörningsbokningar och effektivt marknadsföra dina specialerbjudanden. Använd Liana®Cloud e-postmarknadsföringsverktyg för att skapa visuellt tilltalande nyhetsbrev på bara några minuter eller lägg till extra hästkrafter till din verksamhet med Liana®Cloud Marketing Automation.

"Det var viktigt för oss att det fanns ett tydligt ansvarsfullt företag bakom programvaran, som tillhandahöll omfattande supporttjänster och att våra behov beaktades vid vidareutvecklingen av programvaran."

Mira Welling
Brand Manager, Land Rover, Inchcape Motors Finland

Integrera verktyg från tredje part och ligg steget före konkurrenterna

Liana®Cloud-plattformen för bilindustrin erbjuder färdiga integrationer med olika tredjepartslösningar som Dealer Management Systems (DMS), Aftersales-plattformar eller CRM-lösningar. Samla data från olika källor och lagra allt på en plattform. Använd flerkanalsdata för personlig kommunikation eller riktade försäljningskampanjer över kanalerna.

Hur kan vi hjälpa dig?

Våra verktyg är framtagna för att kunna anpassas till dina individuella behov. Kontakta våra experter för mer information om hur vi kan hjälpa dig att lösa dina digitala marknadsföringsutmaningar.

Kontakta oss