Gå till huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till sidfotmenyn

Nå dina mål online

Individuella webblösningar från Liana. Framgångsrika webbplatser får trafik, ger tillväxt och betjänar dina målgrupper nonstop. Vårt uppdrag är att bygga webbplatser som stödjer dina mål och att ta hand om sajtens utveckling genom hela dess livscykel. Vi skapar hemsidor med LianaCMS och WordPress-plattformar.

Powered by
En grupp kollegor kollar webbsidor

Siffrorna talar sitt tydliga språk

LianaWebsites har hundratals nöjda kunder: företag, föreningar och statliga organisationer. Våra kunder är särskilt nöjda med våra lättanvända verktyg och vänliga användarsupport.

Publicerade webbplatser

1000+

NPS

72

Webbspecialister

40

Kundernas betyg för supporttjänster

4.5/5

År av erfarenhet

17

Vi skapar webbplatser med två olika plattformar

CMS-plattformarna vi använder erbjuder allt du behöver för enkel innehållshantering. Vi väljer alltid plattform utifrån webbplatsens krav och hur plattformens funktioner matchar dem.

Anslut dig till våra nöjda kunder

Webbplatsdesign, Implementering, support och utveckling från Liana

Varje nytt webbplatsprojekt inleds med en genomgång av kundens individuella önskemål och mål för webbplatsen. För att säkerställa att dessa mål uppfylls arbetar vi nära våra kunder och fungerar som din heltäckande digitala partner före och efter projektet: vårt samarbete upphör inte när hemsidan publiceras, istället hjälper vi dig även att utveckla den vidare. Under projektets gång ser vi till att din webbplats lever upp till dina förväntningar – genom att generera trafik och leads, konverteringar och engagera dina besökare.

Lösningar för alla typer av innehåll

Våra webbplatslösningar är lämpliga för att bygga stora eller lätta sajter samt för att publicera alla typer av innehåll: onlinetidningar, årsrapporter, målsidor – allt du kan tänka dig.
Vi skapar hemsidor med LianaCMS och WordPress-plattformar.

Lianas skräddarsydda webbplatser är ett utmärkt alternativ när du behöver en skräddarsydd webbplats som skapas individuellt för ditt företag med utseendet och känslan av ditt varumärke. Webbplatsen är skapad för att tjäna dina målgrupper och för att erbjuda en utmärkt användarupplevelse, som hjälper dig att engagera dina besökare till varaktiga kundskap.

Lianas enkla webbplatser är ett utmärkt alternativ när du snabbt vill komma igång med en ny, sökmotoroptimerad webbplats. Webbplatsens support, säkerhetskopior och datasäkerhet sköts åt dig.

Framgångsrika landningssidor är ett av de viktigaste sätten för mätbar digital marknadsföring. Vi hjälper dig att skapa visuellt tilltalande målsidor till exempel nyhetsbrev och SEO-kampanjer.

Centralisera din organisations interna kommunikation med vår intranätlösning. CMS gör det enkelt att hantera din organisations webbplats och intranät via en inloggning. Vår extranätlösning garanterar en säker miljö för partners att samarbeta.

Vår lösning ger dig en chans att presentera din organisations verksamhet på mer kreativa sätt – med bilder, videor och en mängd olika funktioner. Genom att publicera online sparar du tid och pengar på tryck- och distributionskostnader. Du kan välja mellan snabbt introducerade, färdiga teman eller skräddarsydda funktioner och layout gjorda av vårt designteam, precis som du vill.

Våra styrkor som din webbplatspartner

Webbplatspartner sitter vid dator

Omfattande webbtjänster från design till vidareutveckling

Vi är specialiserade på webbdesign, implementering och sökmotoroptimering. Du kan välja alla verktyg du behöver för e-postmarknadsföring, marknadsförings- automation och olika kommunikationsprocedurer från vår teknikstapel – alla våra verktyg integreras enkelt med varandra för att maximera fördelarna.

Våra specialister finns här för att hjälpa dig

Vi säkerställer att din webbplats lever upp till dina förväntningar i alla aspekter genom att ta hand om användargränssnittet och designen av användar- upplevelsen, samt teknisk implementering och testning. Våra support- och underhållstjänster får ofta beröm från våra kunder. Vi tillhandahåller även tjänster för digital marknadsföring för att hjälpa dig att uppnå genuina resultat.

Nästan 20 års erfarenhet av att publicera webbplatser

Tack vare vår långa erfarenhet har vi fått mångsidig kunskap och know-how från olika branscher och flera typer av implementeringar från enkla webbplatser med teman till mer krävande, skräddarsydda implementeringar.

Förvandla besökare till potentiella kunder med Marketing Automation

Med LianaAutomation kan du känna igen potentiella kunder, förvandla webbplatsbesökare till leads, rikta in dig på nyhetsbrev effektivt och vägleda identifierade leads mot kundskap. Vårt automationsverktyg integreras enkelt med alla våra Liana®Cloud-lösningar och flera CMS, som WordPress.

Vi gör din webbplats tillgänglig

En tillgänglig webbplats betjänar alla dina målgrupper lika: när din webbplats är designad och implementerad med tillgänglighetskraven i åtanke kan den användas av olika användargrupper oavsett eventuella begränsningar. Webbplatsens tillgänglighet består av många aspekter, som tillsammans ger en användarupplevelse utan hinder. Vi bygger webbplatser som inte bara är visuellt imponerande och uppfyller kraven i din organisation, utan tar också hänsyn till alla krav på webbtillgänglighet.

Integrationer sker till olika verktyg

Integrera med verktyg du använder dagligen

LianaCMS kan synkroniseras till stora CRM-lösningar. Vi erbjuder också en inbyggd anslutning till Liana® Cloud-verktyg och är alltid redo att kavla upp ärmarna för mer komplexa anpassade integrationer. Våra specialister gör allt arbete åt dig – varje integration görs internt.

 

Så här säger våra kunder om oss

Över 3 500 företag litar på att Liana Technologies levererar sin marknadsförings- och PR-teknologistack över hela världen. Liana har kunder i 29 olika länder och tekniken erbjuds på flera olika språk.

Hitta inspiration i vår blogg

Välj våra tips för att förbättra din webbplats och läs om de senaste trenderna inom marknadsföring och kommunikation i vår blogg. Vi publicerar regelbundet nya artiklar, videor, infografer och guider.

Se alla våra bloggartiklar

Skicka ett meddelande

Liana®Cloud är teknikportföljen för marknadsföringsteam

Med Liana®Cloud erbjuder vi dig de rätta lösningarna för allt du behöver i din digitala marknadsföring och kommunikation. Alla Liana®-verktyg är integrerade med varandra och gjorda för att passa dina individuella marknadsföringsbehov. Liana®Cloud driver ditt marknadsförings- och kommunikationsteam med en enkel inloggningsplattform som tar den datadrivna marknadsföringen till nästa nivå utan integration eller IT-huvudvärk.

Liana®Cloud