Gå till huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till sidfotmenyn
E-postmarknadsföring, Webbplats

E-postmarknadsföring och webbplats för Paragon Nordics

Paragon Nordics är en kontraktsutvecklings- och tillverkningspartner som utvecklar, producerar och realiserar produktideér. De hade en relativt avancerad kravbild och behövde en anpassningsbar plattform för sin digitala marknadsföring. Paragon har inga egna varumärken utan utvecklar och tillverkar produkter åt många välkända företag, vilket medförde att de önskade specialbyggda lösningar för sin digitala marknadsföring. 

Med hjälp av Liana®Cloud skapades en skräddarsydd webbplats tillsammans med en kundportal som gav kunderna möjlighet att följa sitt engagemang i realtid. Tack vare LianaMailer™ skickar de nu kundanpassade nyhetsbrev.

Paragon Nordics kundportal på webbplatsen skapad av Liana Technologies

Så här säger kunden om oss:

”Vi är nöjda kunder som har fått bra och snabb service från vår kundansvarige samt hela teamet bakom. När vi lyft våra önskemål om specialanpassade lösningar så har man varit lyhörda och gett god respons där det mesta har gått att finna en lösning på. Lianas plattform har varit tekniskt stabil och vi har haft det problemfritt med både mailutskick och “uptime” på hemsidan.

Lisa Westerlund
Marketing & Communication Manager 
Dela

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig? Boka en kostnadsfri konsultation.

Kontakta oss