Gå till huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till sidfotmenyn
Kvinna läser om Marketing Automation på mobilen

Förvandla data till intäkter med Marketing Automation

Med plattformen LianaAutomation för Marketing automation kan du implementera rätt tidsinställda marknadsföringsåtgärder baserat på kunddata du besitter. Ta reda på vad dina kunder verkligen behöver och skynda in när de visar intresse genom att kontakta dem med välriktade marknadsföringsbudskap i flera kanaler.

Skapa välmående kampanjer för generering av potentiella kunder, kundengagemang och olika andra syften – ensam eller med hjälp av våra experter.

Anpassa din WordPress-webbplats
med Marketing Automation

Snart kan du automatisera innehållet på din WordPress-webbplats baserat på webbplatsbesökarnas attribut! Med den kommande integrationen av LianaAutomation och WordPress kan du skapa personliga
webbplatsvyer baserat på de segment du noggrant har bestämt. Få mer relevant och
attraktivt sidinnehåll som ett resultat, samt förbättrad webbplatskonvertering och kundupplevelse.

Gå med i väntelistan så kommer du att vara bland de första att höra om uppdateringarna i verktyget.

Få en enkel start med oss

Att hoppa in i en värld av marketing automation är enkelt med oss: vi lär dig att använda programvaran och du kan använda färdiga mallar för verktyget när du bygger dina första automatiseringar. Du kan också få vårt serviceteam att designa och implementera allt åt dig.

Samla in och använd kunddatan

Tack vare de mångsidiga integrationerna av vårt verktyg kan du använda befintlig kunddata i dina meddelanden och skapa riktade kampanjer. Samtidigt kan du också samla in ny kunddata från flera källor, som din webbutik, nyhetsbrev eller sociala medier.

Enkel generering av leads

Öka leadgenereringen med vårt verktyg och svara omedelbart på potentiella kunders intresse när som helst på dygnet. Upprätthåll potentiella kunders intresse med innehåll som utlöses efter en specifik åtgärd, som att öppna en länk. Ge poäng till leads baserat på deras aktivitet och lämna automatiskt över heta leads till säljarna.

Siffrorna för vår Marketing automation
talar för sig själva

Vår plattform för Marketing automation har hundratals nöjda användare från företag till statliga organisationer. Användare uppskattar särskilt de omfattande funktionerna, den vänliga kundtjänsten
och enkelheten att använda programvaran.

Kunder

600+

NPS för Marketing automation som en tjänst

86

Effektivitet jämfört med en traditionell e-postkampanj

+ 500%

Kundens betyg för våra supporttjänster

4.5/5

Capterra

4.3/5

Anslut dig till denna grupp!

Gör det själv eller outsourca
till våra experter

Skapa effektiva automationskedjor för olika ändamål enkelt med vårt verktyg. Du kan också låta Liana Technologies experter planera och genomföra kampanjer åt dig.

Två personer som använder plattformen LianaAutomation på bärbar dator

Skapa kraftfulla kampanjer med ett användarvänligt verktyg

Vi lär dig att använda plattformen för Marketing automation, så att du kan dra nytta av fördelarna verktyget ger så snabbt som möjligt.

Plattformen innehåller också färdiga automationsmallar, som du kan redigera fritt med den praktiska Dra & Drop-redigeraren:

  • Välkomstmall för nya kunder och prenumeranter på nyhetsbrev
  • Vårdande mall för att guida personen framåt på kundresan
  • RSS-mall för att skicka nyhetsflöden till dina prenumeranter

Fråga mer om plattformen för Marketing automation ›

Lianas specialister inom marketing automation arbetar tillsammans

Uppnå mätbara resultat med vårt serviceteam

Låt Lianas experter hjälpa dig att få ut det mesta av marketing automation. Vi hjälper dig att omvandla dina önskemål och mål till konkreta marknadsföringsåtgärder och nå mätbara resultat.

Vi kan hjälpa dig med följande kampanjer, till exempel:

  • Att känna igen webbplatsbesökare
  • Lead generation och lead nurturing
  • Customer engagement
  • Merförsäljning och korsförsäljning

Vill du uppnå mätbara resultat? Kontakta oss ›

Vad jag särskilt uppskattar är den tid vi kan spara med LianaAutomation. Nu får våra elever all viktig information så fort de registrerar sig, och deras integration i skolan går så smidigt som möjligt.

Lauriane Creppy
Digital Content Manager, Efrei Paris

Varför LianaAutomation?

Sedan 2013 har vår plattform för Marketing automation fått förtroende för marknadsförare över hela världen.

Fler resultat med mindre arbete

Marknadsföra kostnadseffektivt och minska det manuella arbete som krävs för olika marknadsföringsåtgärder. När dina automatiseringskedjor och meddelanden är byggda kan du låta verktyget sköta arbetet och fokusera på andra uppgifter. Du kan också lägga ut planering och genomförande helt och hållet till våra experter.

Öka dina kunskaper med rapporter

Vår plattform tillhandahåller en mängd data för att stödja dina handlingar. Se framgången för varje kampanj och budskap, och se historiken och beteendet för varje enskild kontakt i din databas. Instrumentpanelsvyn i realtid visar alla händelser vid Marketing automation på ett ögonblick.

Öka kundlojaliteten

Skapa pågående kampanjer som hjälper dig att fördjupa kundrelationer och uppmuntra kunder att köpa av dig igen. Kör korsförsäljningskampanjer baserat på kundernas köphistorik och nå kunden i alla stadier av köparens resa med automatiska Google Ads.

Flera olika marknads-
föringskanaler

Skapa automatiseringskedjor som består av nyhetsbrev, SMS, Google Ads, push-meddelanden för mobilappar, WhatsApp-meddelanden och automatiska tryckta kampanjer. På så sätt når du din kund i flera kanaler, alltid vid rätt tidpunkt.

WordPress automationer

Skapa kraftfulla kampanjer baserade på kunddata som samlats in från din WordPress-webbplats, tack vare integrationen av LianaAutomation och WordPress-ekosystemet. Du kan segmentera identifierade webbplatsbesökare och rikta in dem med personligt innehåll.

Prisad teknisk support

Som kund hos oss får du stöd av en egen kontaktperson och skicklig teknisk support. Vår support kan nås via telefon och e-post, och även via chatt direkt i verktyget. Du kan hitta all aktuell information om verktyget från vår supportwebbplats.

Se hur du använder förbyggda mallar

Den här videon visar förbyggda mallar i LianaAutomation plattformen. Mallarna gör startautomatisering enklare än någonsin.

(Filmen visas på engelska)

Användningsområden för
Marketing Automation

Vår plattform erbjuder effektiva lösningar för att generera potentiella kunder, förbättra den digitala kundupplevelsen, bygga framgångsrika automatiseringar för din webbutik – och många andra användningsområden. Om användningsfallet du letar efter saknas i listan nedan,
kontakta oss för att diskutera dina behov.

Identifiera potentiella kunder, samla information om deras aktiviteter och behov och omvandla webbplatsbesökare till kunder.

Genererade potentiella kunder kan automatiskt läggas till i kampanjer för att fostra potentiella kunder, i syfte att vägleda dem mot kundskap.

LianaAutomation offers versatile automation options for online merchants. Send effective upselling and cross-selling content to your customers, such as product notifications, shopping cart reminders, and messages to activate passive customers.

Skicka effektivt mer- och korsförsäljningsinnehåll till dina kunder, såsom produktaviseringar, kundvagnspåminnelser och meddelanden för att aktivera passiva kunder.e integrations to several eCommerce platforms and also build customized integrations based on your needs.

Säkerställ en fantastisk kundupplevelse med introduktionskampanjer.

Se till att alla kunder har samma information om ditt erbjudande och ta reda på vilka av dina andra produkter en kund kan vara intresserad av härnäst.

Du kan lägga till SMS i dina automatiserade marknadsföringskampanjer.

Använd textmeddelanden som påminnelser om möten eller kampanjerbjudanden, och använd tvåvägs-sms för att samla in SMS-svar från dina mottagare.

Lägg till push-meddelanden och meddelanden i appen i dina kampanjer. På så sätt kan du ta hand om potentiella kunder och följa dina kunder längs deras resa på alla skärmar.

Vårt verktyg kan integreras i mobilappar och blir ryggraden i din mobilstrategi.

Du kan automatisera nästan all händelsekommunikation från inbjudningar till tackbrev och feedbackundersökningar.

Du kan också enkelt samla in registreringar, rikta nyhetsbrev till evenemangsbesökare, samla in marknadsföringsmedgivanden under evenemangskommunikation och automatiskt exportera samtycken till verktyget.

Expandera från digital marknadsföring till tryckt material genom att lägga till en utlösare för en automatiserad tryckkampanj i din automationskedja.

Du kan automatisera beställningar och leveranser av tryckt material och beställa individuella eller återkommande leveranser.

Automatisera transaktionsmeddelanden, som orderbekräftelser och meddelanden om lösenordsändringar, och se till att meddelandena är individuella och GDPR-kompatibla.

Liana tillhandahåller en API-slutpunkt och dedikerad server för att skicka transaktionsmail. Du kan också använda SMS-meddelanden i din transaktionskommunikation.

Integrera med verktyg du använder dagligen

Du kan integrera vår programvara med de verktyg du vill importera data från till dina kampanjer. LianaAutomation har en integrerad integration med andra Liana®Cloud-verktyg. Vi erbjuder även
flera färdiga integrationstillägg till CRM-system, e-handelsplattformar och andra lösningar.

Om du letar efter mer komplexa anpassade integrationer, låt oss veta.
Våra specialister gör allt arbete åt dig – varje integration görs internt.

Sammantaget bedömer vi att kommunikation genom marketing automation har haft en positiv inverkan på tillväxten av våra produkter.

Eija Leinonen
Säljassistent, Etuovi.com

Ta del av vad våra kunder säger om oss

Över 3 500 företag litar på att Liana Technologies levererar sin marknadsförings- och PR-teknologistack över hela världen. Liana har kunder i 29 olika länder och tekniken erbjuds på flera olika språk.

Dyk in i vår blogg för inspiration

Du kan hitta inspirerande innehåll och användbara marknadsföringstips på Lianas blogg. Vi lägger regelbundet upp nya artiklar, infografik, videor och guider.

Allt blogginnehåll

Skicka ett meddelande