Gå till huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till sidfotmenyn
Akademiska studenter fira
Digital kommunikation för akademisk utbildning.

Bygg en stark akademisk gemenskap på nätet

Att utveckla varaktiga relationer med studenter, fakultetsmedlemmar, studenter, lokala företag och andra intressenter är nyckeln till att bygga alma mater anda. Med hjälp av Lianas digitala marknadsförings- och kommunikationslösningar, som är enkla att använda, kan du bygga ett starkt sammansatt nätverk online. 

Vi har hjälpt åtaliga aktörer inom utbildningsområdet att förbättra sin närvaro på nätet och dess digitala kommunikationer.

Leende internationell student som går på en gata och lyssnar på musik

Locka sökande globalt

Att locka nya studenter och hjälpa dem genom ansökningsprocessen är en stor del av marknadsföringen, du vill väcka intresset för studenter som sannolikt kommer att ansöka till ditt universitet. Detta kommer att kräva stor digital synlighet och kommunikation under hela ansökningsprocessen.

Med Lianas innehållshanteringssystem kan du skapa snygga webbplatser med din skolas utseende och känsla. Visuellt fina webbplatser skapar intresse och förväntan bland intresserade sökande. Inbyggda verktyg för sökmotoroptimering säkerställer att studenten hittar rätt information. Studenter kommer från hela världen så olika språkversioner av webbsidan hjälper dig att nå dem globalt.

Studenter på föreläsning

Kommunicera med studenter

Det är viktigt att tillgodose behoven hos moderna digitalt kunniga studenter. Lianas digitala marknadsföringsverktyg erbjuder dig ett sätt att vägleda studenter under sina studier. Lianas effektiva e-postmarknadsföringslösning gör det möjligt att:

 • Påminna om viktiga datum så som terminsinskrivningar.
 • Dela praktikplatser och arbetsmöjligheter inom studentens område.
 • Informera om utbytesprogram med andra skolor

Människor som går i trappor

Informera fakultetsmedlemmar och anställda

Bryt fakultetsgränserna och se till att viktig information finns tillgänglig för alla. Med Lianas digitala kommunikationsverktyg kan du:

 • Dela viktig information som kommande renoveringar på campus.
 • Berätta om resultat från forskningsgrupper och stora samarbeten med lokala företag.
 • Bygga broar mellan olika fakulteter.
 • Bjuda in dem till kommande evenemang.

Allt detta kan även överföras till en organisations intranät vilket är en perfekt lösning för intern kommunikation. Oavsett om du har 10 eller 1000 användare - Lianas lösningar är enkla att anpassa efter dina behov.

Människor som arbetar på en bärbar dator

Skapa imponerande landningssidor för speciella kampanjer

Som ett komplement till din webbplats kan du ibland behöva en separat landningssida för specialevenemang, insamlingar, föreläsningsserier eller nya forskningsprojekt. Det bästa sättet är då att använda en speciellt utformad kampanj eller landningssida för ändamålet.

"Du behöver inte vara en digital inföding för att erbjuda dina studenter, fakultetsmedlemmar och intressenter moderna digitala tjänster som är enkla att navigera. Liana Technologies erbjuder allt du behöver för digital marknadsföring och kommunikation. Från nyhetsbrev och webbplatser till mobilapplikationsutveckling.”

Samuli Tursas
CEO, Liana Technologies

Håll alumner och andra intressenter på banan

Att bygga varaktiga relationer med alumner, lokala företag och intressenter är avgörande. Regelbundna och visuellt intressanta nyhetsbrev kommer att hålla dessa intressenter informerade och engagerade:

 • Dela de senaste nyheterna relaterade till din skola.
 • Presentera kommande forskningsprojekt.
 • Erbjud möjlighet att bli mentor för studenter.
 • Berätta om du letar efter företag till avhandlingar eller praktikplatser för studenter.

Hur kan vi hjälpa dig?

Våra verktyg är framtagna för att kunna anpassas till dina individuella behov. Kontakta våra experter för mer information om hur vi kan hjälpa dig att lösa dina digitala marknadsföringsutmaningar.

Kontakta oss