Gå till huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till sidfotmenyn
Business woman working on mobile device

LianalovesEvenemang

Inspirerande evenemang som förenar kommunikatörer och marknadsförare för att dela idéer och tankar om digitala fenomen.

Webinarier

Välkommen att lyssna på avslappnade och öppna diskussioner om aktuella ämnen och fenomen inom digital marknadsföring. Våra webinarier är gratis.

Marketing Automation: Mätbara resultat och case

Är du nyfiken på vad begreppet Marketing Automation innebär?

Du kanske använder ett marketing automation-verktyg idag men vill ha tips på idéer och strategier för att få igång dina automatiseringskedjor? Då är det här webinaret riktat till dig.

 
I detta webinar kommer våra två experter, Roni Nyberg (Sales Manager Services) och Jesper Rosin (Senior Key Account Manager) reda ut begreppet Marketing Automation och guida dig med tips och tricks för hur du på bästa sätt får din e-postmarknadsföring att blomstra med hjälp av Marketing Automation. De kommer även behandla hur du på bästa sätt mäter resultatet av dina aktiviteter samt följer upp och förbättrar dina strategier och flöden.


Webinaret passar dig som är nyfiken på vad marketing automation innebär och vad det kan ha för effekt på just din organisation. Du kanske använder ett marketing automation-verktyg idag men vill ha lite idéer och inspiration för att förbättra flöden och mätning - då passar detta webinar även för dig. 

Webinaret är gratis för alla deltagare och varar ca 1 timme. 
 

Registrera dig