Gå till huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till sidfotmenyn
Happy working at Liana

Liana Technologies sociala ansvar

Liana Technologies strävar efter att bedriva företaget på ett så ansvarsfullt sätt som möjligt genom både ekologiska och sociologiska insatser.

I sin verksamhet tar företaget hänsyn till frågor om jämställdhet, mänskliga rättigheter och miljö.

Digitala tjänster minimerar avfall

Liana Technologies tillhandahåller digitala marknadsföringstjänster som är resurseffektiva eftersom de levereras som en molnbaserad tjänst.

Immateriella molntjänster minskar konsumtionen av råvaror såsom papper och är därför ekologiska. Alla kontrakt undertecknas online och alla bilagor till kontrakt skickas elektroniskt.

Dessutom har Liana de senaste åren minskat sina affärsresor och föredrar att organisera möten online när möjlighet finns.

Lianacrew members with their bikes

Miljövänlig pendling

Liana är partner till Finlands cykelförbund och företaget har vidtagit flera åtgärder för att säkerställa att Lianas anställda som kommer till jobbet på cykel har dusch och omklädningsrum samt en säker plats att förvara sina cyklar på.

Enligt en undersökning gjord på företagets huvudkontor cyklar ungefär en tredjedel av personalen till och från jobbet.

Lianas gym

Motion är medicin för hela kroppen

Lianas huvudkontor har ett gym som kan användas dygnet runt. Det anordnas regelbundet fitness- och hälsoutmaningar för personalen i syfte att uppmuntra och motivera anställda att röra på sig.

Företaget erbjuder även sina anställda omfattande friskvårdsbidrag som kan användas för både sport och kultur.

Vi bryr oss om varandra

På Liana arbetar 22 olika nationaliteter. Vår företagskultur är mångkulturell och öppensinnad.

Det finns ingen tolerans för diskriminering på grund av kön, ålder, hudfärg, sexuell läggning eller andra egenskaper.

32% av Lianas anställda är kvinnor och 68% är män.

Liana's annual summer party

Respekt för miljön

På företagets huvudkontor i Uleåborg återvinns allt avfall. Biologiskt avfall, plast, papper, kartong, metall, glas, returflaskor och burkar, farligt avfall och blandat avfall samlas in separat. Lianas anställda instrueras hur man sorterar på rätt sätt.

Varje anställd ansvarar för att lampor är släckta och att ingen onödig elektrisk utrustning står påslagen i tomma kontor. Anställda engagerar sig i dessa aktiviteter.

Liana's Christmas gifts for charity

En hjälpande hand

Liana har en blodgivargrupp som regelbundet donerar blod tillsammans.

Deltagandet i julgransinsamligen, en välgörenhetsorganisation, är ett viktigt sätt för anställda på huvudkontoret att hjälpa utsatta barn och sprida julstämning. Insamlingen är mycket populär och en fjärdedel av personalen har bidragit med paket till insamlingen.