Gå till huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till sidfotmenyn
Lianas epostmarknadsföringslösningens gränssnitt

Det smarta och enkla verktyget för e-postmarknadsföring för företag

LianaMailer är vårt verktyg för e-postmarknadsföring som är utformat för att möta alla krav som ställs på en modern lösning för mailutskick. Med e-postmarknadsföringsverkyget LianaMailer kan du skapa tilltalande nyhetsbrev och digitala utskick via sms eller mail både snabbt och enkelt. Med bara några få klick kan verktyget enkelt anpassas efter ditt företags- eller organisationsstorlek och behov.

Skicka professionella nyhetsbrev

Nyhetsbrev är ett personligt och kostnadseffektivt sätt att dela information om företagets aktiviteter och används både inom B2B och B2C kommunikation. Alla företag har något att berätta om sig själva, oavsett bransch. Med Liana®Cloud lösning för e-postmarknadsföring kan du skapa ett visuellt tilltalande nyhetsbrev och distribuera det på ett smidigt och säkert sätt.

Öka din ROI med e-postmarknadsföring

ROI:en (Return on Investment) på e-postmarknadsföring är den högsta bland alla online-marknadsföringskanaler. E-postmarknadsföring är en personlig, visuellt tilltalande och mångsidig kanal. Vid korrekt hantering kan e-postmarknadsföring ge betydande resultat och ge relevant innehåll för din publik.

GDPR-kompatibla nyhetsbrev med rätt mjukvara

Opt-in-prenumeration med landningssidor, hantering av abonnent- och adresslistor hjälper dig att följa tillämplig GDPR-policy och att kommunicera öppet. Serverplatser i Europa och Norden underlättar din kundkommunikation i hela Norden och världen.

Listas exceptionellt högt på Capterra

Lianas e-postmarknadsföringslösning innehåller användasrvänlig redigerare

Fokusera på ditt arbete inte på tekniken

Med LianaMailers användarvänliga drag-n-drop redigerare kan du skapa, skriva och skicka dina meddelanden snabbt och pålitligt - även utan någon djupare kunskap inom IT. Du kan skapa e-postkampanjer med individuella nyhetsbrevsmallar skapade efter ditt företags tonalitet och design med bara några få klick.

Lianas nyhetsbrevsverktyg i mobilvy

Skicka mobilvänliga e-postkampanjer

Allt fler konsumenter läser sina e-postmeddelanden på mobila enheter. Framgångsrik kommunikation kräver en mobilvänlig plattform som optimerar innehållet oavsett enhet. Vårt nyhetsbrevsverktyg skalar efter olika enheters behov och du kan skapa både effektiva SMS-kampanjer och responsiva nyhetsbrev.

För framgångsrik B2B- och B2C-kommunikation

Lianas e-postmarknadsföringslösning gör automatiserade och personliga meddelanden

Automatiserade meddelanden

nom B2B-marknadsföring hjälper e-postmarknadsföring till att identifiera potentiella leads och vägleder dem i rätt riktning. Liana®Clouds lösning för e-postmarknadsföring hjälper dig att skapa automatiserade meddelanden och lojalitetsprogram som du kan använda för att leda dina leads mot ett köpbeslut.

Personliga meddelanden

Konsumenter är mer engagerade i varumärken som de har en personlig känsla för. LianaMailer möjliggör kommunikation på individuell nivå med personliga meddelanden. Till exempel kan du integrera de artiklar som konsumenten nyligen har bläddrat i eller tycks vara intresserad av i dina nyhetsbrev.
Lianas analys för e-postmarknadsföring

Lär dig mer med omfattande rapporter och detaljerad insyn

Med hjälp av vår analysfunktion kan du se vilka delar av dina nyhetsbrev som fungerar bra och vad som behöver förbättras. Tilltalande grafiska illustrationer, visningar av enskilda kunder, värmekartor och delad rapportering gör att du kan identifiera svagheter i dina e-postkampanjer på bara ett ögonblick. Klick- och öppningsfrekvensen berättar hur dina nyhetsbrev uppfattas.

Liana email marketing campaign A/B testing

Testa och jämför dina e-postkampanjer

Du kan filtrera innehåll och skapa olika versioner av dina nyhetsbrev baserade på dina prenumeranters specifika funktioner. Dessutom gör A/B-test det enklare att jämföra effekterna av två eller flera rubriker och skickar sedan nyhetsbrevet med den bästa öppningsfrekvensen.

Lianas integrationer för e-postmarknadsföring

Integrera dina nyhetsbrev med befintliga system

Vi tillhandahåller flera integrationer med olika system och analysverktyg. Integration med en befintlig CRM-systemdatabas underlättar till exempel dataimport och uppdatering. Vårt kunniga team kan också implementera nya integrationer. Kontakta oss för mer information.

 

Se integrationer

Intresserad av att lära dig mer?

Vill du öka klickfrekvensen, leverensbarheten samt skapa snygga nyhetsbrev som du enkelt integrerar med dina verktyg? Genom att boka en demo med en av våra experter kommer du att lära känna vår e-postmarknadsföringslösning bättre.

Boka kostnadsfri demo

Liana®Cloud - din technology stack för ditt marknadsföringsteam

Liana®Cloud erbjuder rätt lösningar för alla dina digitala marknadsförings- och kommunikationsbehov. Alla Liana®-verktyg är integrerade med varandra och anpassas efter dina individuella marknadsföringsbehov. Stärk ditt kommunikations- och marknadsföringsteam med Liana®Cloud-plattformen och ta din datadriven marknadsföring till nästa nivå!

Liana®Cloud