Gå till huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till sidfotmenyn
En leende person som använder nyhetsbrevsverktyget LianaMailer på bärbar dator
Automationer för Onboarding

Imponera på dina kunder i början av kundresan

Onboarding-automatiseringar är kundskapsvårdande när den är som bäst. Med marknadsföringsautomatiseringsverktyget LianaAutomation kan du skapa budskap som välkomnar dina nya kunder, lära dig hur du använder dina produkter, berätta om andra produkter som kunden kan vara intresserad av och se till att alla dina kunder får samma upplevelse och kunskap om ditt erbjudande .

Automatiserat arbetsflöde för introduktion av välkomstmeddelanden

Ta bästa möjliga hand om dina kunder – med automation

Marketing automation är ett utmärkt sätt att utveckla kundrelationer. Med automatiserade och personliga onboardingmeddelanden ser du till att kunden hör av sig regelbundet och att de får bästa möjliga service.

Onboarding-e-postmeddelanden säkerställer enkelt att alla dina kunder får information om produkter eller medlemskap de har i rätt ögonblick under kundresan.

Flera hundra av Eventillas kunder har redan gått igenom den automatiska e-postintroduktionen implementerad med LianaAutomation, vilket gör att de självständigt kan lära sig hur man använder vårt verktyg.

Vilma Autio
Marknadsföringsdesigner, Eventilla
Introduktion av automations-e-postmeddelanden skapade med marknadsföringsautomatiseringsprogram LianaAutomation

De stora möjligheterna med Automation för Onboarding

  • Välkomna en ny kund.
  • Håll koll på vad som händer i kundkretsen och reagera snabbt på missnöjda kunder.
  • Lär dig hur du använder dina produkter. Onboarding-meddelanden låter dig dela upp informationen i lättsmälta delar.
  • Skapa en automatiseringskedja för att ta med en ny medarbetare där du delar viktigt innehåll och länkar, samt information om din organisation.
  • Håll din kund informerad om ditt erbjudande. Med introduktionsmeddelanden kan du även merförsälja genom att be kunden att rekommendera din tjänst till sina vänner.

Vi arbetar med elever, så det är väldigt viktigt att se till att så fort de registrerar sig får de all viktig information så att deras integration i skolan blir så smidig som möjligt. Det har vi gjort framgångsrikt med LianaAutomation.

Lauriane Creppy
Digital Content Manager, Efrei Paris
Lianas experter kan hjälpa dig med onboarding-automatiseringar

Implementera automationer för onboarding med våra experter

Behöver du hjälp med att planera och implementera automationer för onboarding med våra experter? Våra marketing automation-experter är redo att komma med idéer för automationskampanjer och implementera dem på ett sätt som möter dina behov och mål!

Tjänsten omfattar även den kontinuerliga utvecklingen av dina kampanjer och regelbunden rapportering av resultaten.

Tack vare LianaAutomation har kommunikationen med kunderna diversifierats och det är lättare för oss att i ett tidigt skede känna igen om kunden behöver mer stöd och hjälp från oss.

Vilma Autio
Marknadsföringsdesigner, Eventilla

Dyk in i vår blogg för att få inspiration

Du kan hitta inspirerande och användbart innehåll för din e-postmarknadsföring på Lianas blogg. Vi lägger regelbundet upp nya artiklar, infografik, videor och guider på vår blogg.

Allt blogginnehåll

Lämna ett meddelande