Gå till huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till sidfotmenyn
Personer diskuterar ny webbplats med LianaCMS
Nå dina mål med Lianas plattform för webbplatser och
e-handelslösningar

Skapa framgångsrika webbplatser och e-handel

Skapa webbplatser med utseendet och känslan av ditt varumärke och säkerställ en smidig e-handelsupplevelse för dina kunder med Lianas webbplats och e-handelslösning. Våra tjänster omfattar allt från webbdesignen till den färdiga hemsidans support och vidareutveckling. Tillsammans bygger vi en lösning som hjälper dig att nå dina mål, tilltalar dina målgrupper och erbjuder fantastiska användarupplevelser.

LianaCMS siffror talar för sig själva

LianaWebsites har hundratals nöjda kunder: företag, föreningar och statliga organisationer. Våra kunder är särskilt nöjda med våra lättanvända CMSverktyg och vänliga användarsupport.

Publicerade webbplatser

1000+

NPS

72

Webbspecialister

40

Kundens betyg för supporttjänster

4.5/5

År av erfarenhet

17

Anslut företaget till gemenskapen!

Varför LianaCMS och Wordpress?

Enkel introduktion

Du kan enkelt börja använda de grundläggande funktionerna i vårt CMSverktyg. Du kan välja mellan färdiga eller helt skräddarsydda lösningar. Med skräddarsydda webbplatsmoduler kan vi skapa den bästa lösningen just för dig.

Alla webbtjänster från en leverantör

Vi servar dig genom hela utvecklingsresan för din webbplats eller onlinebutik: vi tar hand om design, lansering, underhåll, vidareutveckling och löpande support.

Tekniskt implementation

Vi skapar webbplatser och onlinebutiker med LianaCMS, LianaCommerce, WordPress och WooCommerce. Vår tekniska support och supportsida får beröm från våra kunder regelbundet.

Olika integrationer

Våra webbplatser och e-butiker kan integreras med många externa verktyg. Vårt team är redo att skapa nya integrationer när du behöver dem.

Sökmotoroptimering (SEO)

Vi ser till att din sida kan hittas på webben. När det görs rätt kan sökmotoroptimering öka alla dina marknadsföringsåtgärder och öka försäljningen. SEO-verktygen i våra CMS-system gör det enkelt för dig att optimera din webbplats kontinuerligt.

Garanterad säkerhet

Vi kommer att hålla din webbplats säker: våra tjänster överträffar kraven i dataskyddslagstiftningen GDPR. Webbplatsen har en infrastruktur i toppklass och vi kommer se till att plattformen alltid är uppdaterad och säker. Våra servrar finns i Finland.

Skapar professionell design på datorn

Minnesvärd kundupplevelse med professionell design

Vårt designteam ser till att din hemsida eller webbutik möter dina målgruppers behov och servar dem på bästa möjliga sätt. För att uppnå det önskade resultatet involverar vi våra kunder i designprocessen med våra specialister. Det som ingår är design för webbsidans användarupplevelse samt design av användargränssnitt så som användbarhet, innehållsstruktur, element och layout.

Verktyget LianaCMS för våra webbsidor

Öka trafiken på din webbplats med sökmotoroptimering

Din hemsida eller webbutik behöver hittas från sökmotorerna för att du ska nå rätt kunder och målgrupper. Vi hjälper dig att uppnå stark webbsynlighet och rankas högt i sökresultaten genom att se till att dina mål uppnås genom att göra rätt åtgärder. Vår sökmotoroptimeringstjänst inkluderar till exempel:

  • Ett startmöte och en prestationsplan
  • En SEO-revision som kartlägger det nuvarande tillståndet för synlighet
  • Ytterligare plan för att utveckla webbplatsens synlighet
  • Månatlig e-postrapport från vår SEO-expert.

Hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål

Genom att välja våra lösningar får du även våra erfarna specialister att se till att de mål som satts för projektet uppfylls. Vårt skickliga designteam skapar en layout som passar ditt varumärke och bransch och tar hand om den högkvalitativa användarupplevelsen din webbplats eller webbutik.

Vi fortsätter att förbättra din sajt enligt dina önskemål genom pågående samarbete. Vid behov kan
vi även hjälpa till med sökmotoroptimering och uppdatering av innehåll till CMS, eller göra en
tillgänglighetsanalys och rapport innan webbplatsen lanseras. Vi utvecklar våra lösningar
kontinuerligt och håller våra kunder uppdaterade om nya möjligheter.

Se hur projektet fortskrider nedan.

I specifikationsstadiet definierar vi de viktigaste funktionerna och målen för webbplatsen eller webbutiken. Vi kartlägger sajtens affärsmål, samt olika användargrupper och deras behov, tekniska behov och funktioner för lösningen samt de kreativa valen för att göra resultatet visuellt minnesvärt. I detta skede går vi noga igenom kundens önskemål och definierar åtgärderna för att tillsammans nå projektets mål.

Designfasen inkluderar design av användarupplevelse, design av användargränssnitt och visuell design. Till denna fas kartlägger vi kundens önskemål om den nya sajtens gränssnitt och layout.

Vi designar sajten med en tydlig struktur och användarvägar som vägleder besökaren effektivt. Vi ser också till att informationen de sökt efter är lätt att hitta. De visuella elementen och valen uttrycker organisationens mål och budskap och hjälper till att uppnå önskat första intryck. En noggrant designad layout väcker förtroende hos besökarna och lämnar ett positivt minne.

Liana designar gränssnitt, mallar och bilder. Allt eftersom designen fortskrider ber vi om feedback från kunden. Eventuella ändringar görs baserat på dessa kommentarer. I detta skede kan vi även utföra användartester.

Den tekniska implementeringsfasen är för själva programmeringen, där mallar, element, innehållsmoduler och funktioner byggs utifrån designprototypen (från designfasen) och specifikationsdokumentet (från specifikationsfasen). Våra designers och utvecklare arbetar nära varandra i utvecklingsfasen för att uppnå bästa resultat.

Under den intensiva testfasen ser vi till att webbplatsen eller webbutiken fungerar felfritt genom att testköra den på flera webbläsare och enheter. Sajten kommer att testas med iOS och Android mobila enheter och surfplattor samt Windows och Mac stationära enheter. Huvudfokus för testningen kommer att ligga på webbläsarkompatibilitet och lyhördhet. Kunden kan alltid själv testa sajten innan godkännande och publicering.

Efter den tekniska implementeringen är sajten redo för granskning av kunden. Eventuella ändringar och korrigeringar kommer att göras baserat på granskningen. Vi kommer även att arrangera användarutbildning för att hantera webbplatsen och innehållspublicering.

När allt innehåll är på plats på sajten och det har testats noggrant är den redo att gå live. Publiceringsdatum avtalas med kunden. Liana kommer att samordna publiceringen och tillhandahålla den information som behövs till kunden. Lianas team kommer att ta hand om eventuella åtgärder gällande lanseringen.

Efter att sajten har lanserats kommer vi att kontinuerligt utveckla den vidare i samarbete med kunden och utifrån insamlad data. Vi hjälper gärna till med till exempel sökmotoroptimering som säkerställer löpande trafik till din sajt eller webbutik. Alla våra lösningar kan enkelt integreras med varandra och du kan välja lämpliga marknadsförings- och kommunikationslösningar från Liana®Cloud.

  • Debitering per timme för utveckling: Vi tar hand om mindre utveckling i fall där utveckling inte behövs kontinuerligt. Allt du behöver göra som kund är att kontakta din kontoansvarige eller kontakta oss på [email protected] och göra en begäran om utvecklingsbehov eller förändringar
  • Projektbaserad utveckling: Om utvecklingsbehovet är likvärdigt med ett litet projekt, kommer din kundansvarige att ge en uppskattning av mängden arbete och tidsplan för projektet
  • Månatlig utveckling: Vi gör en överenskommelse med kunden om ett visst antal dagar i veckan eller en månad för att vidareutveckla webbplatsen. Detta är ett snabbt sätt att hålla reda på utvecklingen och förutse utgifter. Månatlig utveckling passar situationer, där sajten utvecklas regelbundet.

Nå dina kunder med marketing automation

Med LianaAutomation kan du göra webbplatsbesökare till leads och öka försäljningen i din webbutik med mer- och korsförsäljningskampanjer. Använd automatiseringarna som passar dina mål: nå dina kunder i flera kanaler, samla in data och engagera dina besökare till bestående kundskap. Vi integrerar LianaAutomation enkelt med andra LianaCloud-verktyg samt flera CMS- och e-handelsplattformar. Du kan också få den till din WordPress-webbplats som ett plugin.

kunder för Webbplats och webbutik

Skräddarsydda lösningar för din bransch

Vi har skaffat oss erfarenhet från olika branscher i nästan 20 år och utfört lösningar för statliga institutioner, privat sektor och tillverkning. Vi är betrodda av såväl stora företag som privata entreprenörer.

Integrera med verktyg du använder dagligen

Våra webbplatslösningar kan synkroniseras med större CRM-lösningar. Vi erbjuder också inbyggd anslutning till Liana®Cloud-verktyg och är alltid redo att kavla upp ärmarna för mer komplexa anpassade integrationer. Våra specialister gör allt arbete åt dig – varje integration görs internt.

Flera olika system relaterade till marknadsföring, finansiella transaktioner och logistik är redan integrerade i våra e-handelslösningar och vårt kompetenta utvecklingsteam är alltid redo att lägga till nya integrationer. ERP-systemet du använder kan sömlöst integreras i din webbutik genom Flashnode-anslutningen eller vårt REST API.

Hitta inspiration i vår blogg

Välj våra tips för att förbättra din webbplats eller onlinebutik och läs om de senaste trenderna inom marknadsföring och kommunikation i vår blogg. Vi publicerar regelbundet nya artiklar, videor, infografik och guider.

Read all our blogs

Skicka ett meddelande

Liana®Cloud is the Technology Stack for Marketing Teams

With Liana®Cloud, we offer you the right solutions for everything you need in your digital marketing and communications. All Liana® tools are integrated with each other and made to custom fit your individual marketing needs. Liana®Cloud powers your marketing and communications team with a single-sign-on platform that takes the data-driven marketing to the next level with no integration or IT headache.

Liana®Cloud