Gå till huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till sidfotmenyn
E-postmarknadsföring

E-postmarknadsföring för Action Hotels

Action Hotels är en ledande ägare, utvecklare och kapitalförvaltare av tre- och fyrstjärniga hotell i Mellanöstern och Australien. Företaget arbetar med nio hotell under varumärket AccorHotels och använder Lianas e-postmarknadsföringslösning för dessa.

Med nio hotell i regionen var det en utmaning att starta lokal digital marknadsföring på fastighetsnivå. När det gäller e-postmarknadsföring - ett av de bästa sätten att komma i kontakt med lokala gäster - var kommunikationen spridd inom och bland varumärken och hela processen var smärtsam och tidskrävande.

Vi på Liana Technologies hjälpte till att minska detta lucka genom att tillhandahålla ett lättanvänt marknadsföringsverktyg via e-post tillsammans med anpassade nyhetsbrevsmallar.

Ett exempel på nyhetsbrev skapat för Action Hotels med Liana Technologies

Så här tycker kunden om att arbeta med oss:

Tack till Liana Technologies team som stöttat oss de senaste tre åren med sina fantastiska produkter. Vi har lyckats harmonisera och effektivisera vår e-postmarknadsföring och automatiseringsprocess för alla våra hotell. För våra kampanjer som använder Liana Technologies verktyg ökade vi öppningsfrekvensen med 74% och klickfrekvensen med 137%  jämfört med vårt tidigare e-marknadsföringsverktyg. Således gjorde Liana Technologies det möjligt för oss att uppnå kampanjresultat som ligger långt över regionens branschgenomsnitt och hjälpte oss också att skapa en mycket bra ROI på våra digitala kanaler.

Blaisen Tom
E-commerce Manager for AccorHotels (Middle East Cluster)
Dela

Vill du uppnå samma resultat? Boka en personlig demo av vår e-postmarknadsföringslösning.

Läs mer