Gå till huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till sidfotmenyn
E-postmarknadsföring

E-postmarknadsföring för den största tillverkaren av PET och stålbälten i Östeuropa

Specta, grundat 1993, är den ledande leverantören av förpacknings- och märkningslösningar för transport i Östeuropa och en av de största tillverkarna av PET- och stålförpackningsbälten i Europa. År 2014 öppnade företaget ett kontor i Mellanöstern och letade efter en lösning för att öka sin regionala närvaro.

Att skapa visuellt tilltalande e-postkampanjer valdes som en av marknadsföringskanalerna. Efter noggrann utvärdering av olika lösningar beslutade sig Specta för att gå vidare med Liana Technologies e-postmarknadsföringsverktyg.

Varje nyhetsbrev gör det möjligt för Specta att dela viktig information och visa upp sin väletablerade europeiska expertis på den nya marknaden. Den genomsnittliga öppningsfrekvensen för Spectas nyhetsbrev nådde 18,65%. Vi gav även företaget en anpassningsbar landningssida för högre leadkonvertering.

Lianas plattform för e-postmarknadsföring har visat sig vara en utmärkt lösning för oss i all vår kommunikation. Det är enkelt att använda och supporten vi får från Lianas customer success team hjälper oss att komma med nya innovativa idéer och förbättra innehållet. Vi är nu i en situation där det månatliga nyhetsbrevet stöder vår försäljning och direktmarknadsföring och där våra produkter och lösningar är välkända i MEA-regionen.
Erik Helin
CEO, Specta
Dela

Vill du uppnå samma resultat? Boka en personlig demo av vårt e-postmarknadsföringsverktyg.

Läs mer