Gå till huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till sidfotmenyn
Kollegor arbetar tillsammans med laptop

Vill du ha mer synlighet och fler leads

Även med den perfekta uppsättningen av verktyg kan digital marknadsföring och kommunikation vara en utmaning. Du kanske saknar resurser, tid eller helt enkelt idéer. Vårt service-team står redo att hjälpa till, oavsett vilket verktyg ditt företag använder. 

Oavsett om du behöver hjälp med medieanalyser, hantering av marketing automation, webbplats-synlighet eller att öka webbplatstrafiken hjälper vi dig ändå från planeringsfasen till åtgärden. Hos oss kan ditt företag uppnå resultat effektivt.

Kontakta oss för mer synlighet 

Graphical illustration of road

Din väg till framgång

Liana®Service-enheten finns här för att hjälpa till när dina egna resurser inte räcker till för att hantera alla områden inom digital marknadsföring. Vi ser till att dina verktyg används till sin fulla potential.

Vi erbjuder färdiga servicepaket som ditt marknadsförings- och kommunikationsteam kan använda. Tjänsterna kan också anpassas helt efter dina behov - det som passar dig bäst.

Illustration of cogwheel above palm hand

Vill du ha teknik eller resultat?

Resultat uppnås med teknik - vi ger er båda. Liana®Services ger resultat till företag som vill nå nya kunder och öka synligheten i olika medier och sökmotorer.

Liana®Services täcker hela området inom digital marknadsföring samt PR & kommunikation.

Liana®Services paket

Marketing automation workflow

Marketing automation

Vi hjälper dig att planera, skapa och hantera flerkanaliga automatiseringsflöden. Du får färdiga lösningar för leadgenerering, kundvård och engagemang, förnyelse av kontrakt, förvärv av medlemskap och marknadsföring av evenemang. För att bara nämna några. Vår teknik gör det även möjligt att integrera Google Ads i dina automatiseringskedjor. Vi hjälper till att göra dina webbplatsbesökare till heta leads och vårda befintliga kundrelationer.

An illustration of a a line graph

Medieanalys

Vi analyserar din synlighet i media med hjälp av olika måttsystem. Analysen kan till exempel fokusera på varumärkesimage, branschens riktmärken eller dina konkurrenters aktivitet. Med hjälp av omfattande analyser kan dina kommunikationsinsatser förbättras i enlighet därmed.

Illustration of web browser with a diagram

Synlighet online

Med sökmotoroptimering och Google Ads-annonsering hjälper vi din organisation att hitta rätt kunder och ännu viktigare, kunden att hitta dig. Våra SEO-experter analyserar din nuvarande situation på din webbplats och hjälper till att förbättra synligheten. Vi skapar de kampanjer och annonsgrupper som behövs för kundens Google Ads-konto, såväl som annonstexter för de sökordslistor som kunden tillhandahåller. Vi fortsätter att övervaka reklamkampanjer regelbundet för att förbättra dina resultat.

Intresserad av att få veta mer om våra tjänster?

Har du frågor och funderingar kring hur våra lösningar ska kunna hjälpa dig i din marknadsföring?
Kontakta oss direkt och boka in ett möte med någon av våra experter som
kan berätta mer om våra lösningar och integrationer.

Boka ett möte med oss

Marknadsföringsteknologi för marknadsföringsteam

Vi erbjuder dig rätt lösningar för allt du behöver i din digitala marknadsföring och kommunikation. Alla Liana® -verktyg är integrerade med varandra och anpassade efter dina individuella marknadsföringsbehov. Liana®Cloud driver ditt marknadsförings- och kommunikationsteam med en enda inloggningsplattform som tar den datadrivna marknadsföringen till nästa nivå utan integration eller IT-huvudvärk.

Liana®Cloud