Gå till huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till sidfotmenyn
DET SENASTE INOM MARKNADSFÖRING OCH KOMMUNIKATION

Blogg

Här har vi samlat det senaste inom marknadsföring och kommunikation. Du kommer kunna ta del av kurser, information och tips som kan vara till hjälp i marknadsföringsarbetet.

10 tips för att skapa en content-kalender

Året lider mot sitt slut och det är nu hög tid att planera innehållet för nästa år. Planera och organisera kommande innehåll effektivt genom en innehållskalender. Dessa användbara tips hjälper dig att komma igång.

8 tips för att anpassa dina e-postmeddelanden

Har du funderat på hur du kan få dina nyhetsbrev att sticka ut från mängden och därmed öka chansen att dina mottagare faktiskt ser och läser dem? Läs vidare för 8 effektiva sätt att anpassa dina e-postmeddelanden.

Så ökar DKIM och SPF leveransbarheten på dina nyhetsbrev

I den här artikeln förklarar vi hur du kan leverrera dina e-post säkert med DKIM och SPF. Verkar förkortningana kryptiska? Ingen fara du kommer snart att förstå innebörden!

Så här skriver du en bra rubrik

Att sätta en riktigt bra rubrik på sitt nyhetsbrev är inte alltid det lättaste, även om det är bland det viktigaste. Vi delar med oss av sju tips för att skriva en bra rubrik för nyhetsbrev.

Så här skapar du en effektiv e-postmarknadsföringsstrategi (Steg-för-steg-guide)

Dessa riktlinjer hjälper vårt eget marknadsföringsteam att skicka nyhetsbrev till vår databas med 200 000-kontakter i 6 länder.

Är ditt nyhetsbrev tillgängligt? Borde det vara det?

Gäller lagen om tillhandahållande av digitala tjänster för nyhetsbrev? Vår webbdesigner Elisa fick reda på och förklarar också varför nyhetsbrevet bör vara tillgängligt och hur man gör nyhetsbrevet så uppnåeligt som möjligt.

5 prisvärda idéer för marknadsföring (Infographic)

I den här artikeln går vi igenom de 5 bästa marknadsföringstipsen med låg budget och anger skälen för att använda dem (särskilt under en lågkonjunktur).

De bästa designtrenderna för nyhetsbrevet 2020

Vi bad några av våra designers att dela med sig av de hetaste designtrenderna för nyhetsbrevet i år. Läs artikeln för att lära dig mer.

8 sätt att få dina e-postlistor att växa [video]

Smarta och intressant tips på hur man enkelt kan få sina e-postlistor att växa.

14 Framtida trender inom digital marknadsföring till 2022 [+ Infographic]