Gå till huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till sidfotmenyn
DET SENASTE INOM MARKNADSFÖRING OCH KOMMUNIKATION

Blogg

Här har vi samlat det senaste inom marknadsföring och kommunikation. Du kommer kunna ta del av kurser, information och tips som kan vara till hjälp i marknadsföringsarbetet.

Varför ska du använda WhatsApp tillsammans med Marketing Automation?

Är du redo att utöka din marknadsföring till WhatsApp? Den här artikeln berättar hur du får ut det mesta av WhatsApp-konversationer och data genom att använda appen tillsammans med ett marketing automation verktyg.

Inspelat webbinarium: Marketing Automation – Avancerad användning (ENG)

Marketing Automation - B2C Exempel

Inspelning: Öka evenemangs- kommunikationen (ENG)

En framgångsrik process för kundintroduktion – vad är det?

En smidig implementering av digitala marknadsföringsverktyg i organisationer är mycket beroende av en framgångsrik onboarding process. I den här artikeln går vi igenom vad som händer under introduktionsprocessen för de digitala marknadsföringslösningarna som erbjuds av Liana Technologies.

Guide: Mallar automatiserade e-postflöden

Få inspiration av dessa nerladdningsbara marketing automationsmallar. Mallar för dina första automatiserade e-postflöden.

Allt du behöver veta om Apples integritetsskydd för e -post

Du har säkert hört talas om Apples nya funktion för e -postskydd. Många marknadsförare kanske undrar vad den nya funktionen innebär i praktiken och hur den kommer att förändra våra dagliga e-postmarknadsföringsuppgifter. Vi samlade alla de viktigaste detaljerna i uppdateringen till den här artikeln.

Inspelning: Praktisk användning med Marketing Automation (ENG)

Inspelat webbinarium: Hur du kommer igång med marketing automation (ENG)

Marketing automation – Så kommer du igång

Bristen på expertis eller know-how är vanligtvis den största utmaningen när det gäller att använda automatisering inledningsvis. I den här artikeln introducerar vi de grundläggande stegen för marknadsföringsautomatisering som får dig på rätt väg snabbt, och effektivt.