Gå till huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till sidfotmenyn
DET SENASTE INOM MARKNADSFÖRING OCH KOMMUNIKATION

Blogg

Här har vi samlat det senaste inom marknadsföring och kommunikation. Du kommer kunna ta del av kurser, information och tips som kan vara till hjälp i marknadsföringsarbetet.

5 oumbärliga automatiseringar för företagets marknadsföring

Många marknadsförare har lovat att börja använda marketing automation. För att göra startprocessen enklare bestämde vi oss för att lista fem marknadsföringsautomatiseringar som varje företag borde göra så att de kan börja se värdet av marketing automation.

Varför marketing automation håller sin position i marknadsförares verktygslåda – enligt marknadsförare

I den här artikeln kommer vi att ta en titt på anledningarna till varför marknadsförare förlitar sig på marketing automation för att öka sina marknadsföringsinsatser under 2023.

Varför ska du använda WhatsApp tillsammans med Marketing Automation?

Är du redo att utöka din marknadsföring till WhatsApp? Den här artikeln berättar hur du får ut det mesta av WhatsApp-konversationer och data genom att använda appen tillsammans med ett marketing automation verktyg.

Inspelat webbinarium: Marketing Automation – Avancerad användning (ENG)

Marketing Automation - B2C Exempel

Inspelning: Öka evenemangs- kommunikationen (ENG)

En framgångsrik process för kundintroduktion – vad är det?

En smidig implementering av digitala marknadsföringsverktyg i organisationer är mycket beroende av en framgångsrik onboarding process. I den här artikeln går vi igenom vad som händer under introduktionsprocessen för de digitala marknadsföringslösningarna som erbjuds av Liana Technologies.

Guide: Mallar automatiserade e-postflöden

Få inspiration av dessa nerladdningsbara marketing automationsmallar. Mallar för dina första automatiserade e-postflöden.

Allt du behöver veta om Apples integritetsskydd för e -post

Du har säkert hört talas om Apples nya funktion för e -postskydd. Många marknadsförare kanske undrar vad den nya funktionen innebär i praktiken och hur den kommer att förändra våra dagliga e-postmarknadsföringsuppgifter. Vi samlade alla de viktigaste detaljerna i uppdateringen till den här artikeln.

Inspelning: Praktisk användning med Marketing Automation (ENG)