Gå till huvudinnehåll Gå till huvudmenyn Gå till sidfotmenyn
DET SENASTE INOM MARKNADSFÖRING OCH KOMMUNIKATION

Blogg

Här har vi samlat det senaste inom marknadsföring och kommunikation. Du kommer kunna ta del av kurser, information och tips som kan vara till hjälp i marknadsföringsarbetet.

Marketing Automation in Practice, del 2: Hur man identifierar en besökare

Marketing automation spelar en betydande roll i kundens resa mot att göra ett köp. Men hur kan en anonym webbplatsbesökare förvandlas till en kund? Och hur kan marknadsföringsautomation användas i denna process? Svaret på alla dessa frågor finns i den här artikeln.

Marketing Automation Strategi: Data och den större bilden [Med Exempel]

I den här artikeln fördjupar vi oss i nyckelelementen i marknadsföringsautomatisering, och utforskar hur du kan effektivisera kampanjer, leverera personliga upplevelser och uppnå anmärkningsvärda resultat.

Marketing Automation i praktiken, del 1: Från små strömmar till kundupplevelse – viktig vardagsautomation

Tidigare listade vi fem marknadsföringsautomationsaktiviteter som varje marknadsförare borde göra. Nu är det dags att titta närmare på vad det innebär att ”automatisera de grundläggande budskapen inom marknadsföring”.

5 oumbärliga automatiseringar för företagets marknadsföring

Många marknadsförare har lovat att börja använda marketing automation. För att göra startprocessen enklare bestämde vi oss för att lista fem marknadsföringsautomatiseringar som varje företag borde göra så att de kan börja se värdet av marketing automation.

Varför marketing automation håller sin position i marknadsförares verktygslåda – enligt marknadsförare

I den här artikeln kommer vi att ta en titt på anledningarna till varför marknadsförare förlitar sig på marketing automation för att öka sina marknadsföringsinsatser under 2023.

Varför ska du använda WhatsApp tillsammans med Marketing Automation?

Är du redo att utöka din marknadsföring till WhatsApp? Den här artikeln berättar hur du får ut det mesta av WhatsApp-konversationer och data genom att använda appen tillsammans med ett marketing automation verktyg.

Inspelat webbinarium: Marketing Automation – Avancerad användning (ENG)

Marketing Automation - B2C Exempel

Inspelning: Öka evenemangs- kommunikationen (ENG)

En framgångsrik process för kundintroduktion – vad är det?

En smidig implementering av digitala marknadsföringsverktyg i organisationer är mycket beroende av en framgångsrik onboarding process. I den här artikeln går vi igenom vad som händer under introduktionsprocessen för de digitala marknadsföringslösningarna som erbjuds av Liana Technologies.